Ege Postası
Geri

Mahir Polat'tan yeni açıklama: Beni malzeme yaptılar...

CHP İzmir Milletvekili Mahit Polat'ın Dikili İlçe Kongresinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili söylediği sözler tartışma yaratırken konuyla ilgili yeni bir açıklama yapan Mahir Polat, "Siyaset yapacak bir konu bulamayanlar beni malzeme haline getirdi. Ekonomi bu haldeyken beni konuştular" dedi.
Mahir Polat'tan yeni açıklama: Beni malzeme yaptılar...
Haberler / Yerel Politika
27 Ağustos 2023 Pazar 13:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

GÖNÜL MORSÜNBÜL/ EGEPOSTASI- CHP İzmir Milletvekili Mahit Polat, dün gerçekleşen Dikili İlçe Kongresinde yaptığı açıklamada “Ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Atatürk Cumhuriyeti'nin yetiştirdiği bir öğretmenin evladıyım ve öyle yetiştim. Bunları söylemek benim için biraz sıkıntılı ama; Bizim Cumhuriyetimizde Cumhurbaşkanlığı yapan ahlaksız bir adam montaj kasetleriyle meydanlarda CHP'yi karaladı” sözleri tartışmalara neden olmuştu. 

CHP'li Polat'a AK Parti teşkilatından art arda tepkiler gelirken, Polat bugün Çiğli Kongresi'nde konuyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

CHP'li Polat yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

'GAZETECİ' GÖRÜNÜMLÜ İNSANLAR

 "Bir seçim atlattık. İlk turda yüzde 50 üzeri oy ile kazanacağımızı sandık olmadı. Genel Başkanımız parti içi tartışmaları bitirmek için kongre sürecini başlattı. Dışarıdan herhangi biri Cumhuriyet Halk Partisi'ne yön veremez. Bunu önce basındaki bazı gazeteci görünümlü insanlar 'değişim olmalı' diyerek başlattı.

SEÇİMLERE SADECE KEMAL KILIÇDAROĞLU GİRMEDİ

Seçimlere sadece Kemal Kılıçdaroğlu girmedi. Dünya pandemi süreci yaşadı. O dönem iyi ki CHP'li belediyelerimiz vardı gereken çalışmaları yaptık. Ardından 6 Şubat'ta depremi yaşadık. İlk 3 gün orada devlet yoktu. Sadece Cumhuriyet Halk Partisi ve belediyeler halkın yanındaydı.

SİYASET YAPACAK BİR KONU BULAMAYANLAR...

Dikili'de bir konuşma yaptım. Dikili'de montaj kasetlerinden bahsettim onunla ilgili bir konuşma yaptım. Siyaset yapacak bir konu bulamayanlar beni malzeme haline getirdi. Ekonomi bu haldeyken beni konuştular. Benim arkamda Çiğli örgütü var. Buradan Can Atalay'a Barış Pehlivan'a selam gönderiyorum." dedi.

 

CHP Dikili'de tek adaylı kongre! Kim ne mesaj verdi?
 

 

AK Partili Hamza Dağ'dan CHP'li Polat'a sert tepki: CHP’nin ezik bir zevatı
CHP'li Polat'tan AK Parti'den gelen tepkilere yanıt: Misli ile iade ediyorum
AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı’dan CHP’li Polat’ın sözlerine sert tepki
AK Partili vekillerden CHP'li Polat'a peş peşe sert yanıt

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası