Ege Postası
Geri

Aslanoğlu'ndan kurultay ve yerel seçim mesajları: Soyer çok başarılı, devam etmeli

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in adaylığına ilişkin yaptığı açıklamada, "Toplumun en çok istediği kişileri belediye başkan adayı olarak göreceksiniz. Bence Soyer çok başarılı belediye başkanlarımızdan biri. Başarılı belediye başkanlarımız devam etmeli" ifadelerine yer verdi. 
Aslanoğlu'ndan kurultay ve yerel seçim mesajları: Soyer çok başarılı, devam etmeli
Haberler / Yerel Politika
10 Kasım 2023 Cuma 11:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nı değerlendirirken 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. 

"DEMOKRASİ DERSİ VERDİK" 

Kurultay'ın bir demokrasi dersi olduğunu aktaran Şenol Aslanoğlu, "CHP, Türkiye’ye bir demokrasi dersi verdi. Türkiye’de ilk kez böyle bir şey gerçekleşti. Bu değişimle birlikte CHP, bir arada yerel seçimlere hazırlanma hızla işini tamamlayacak. Uzun bir kongre süreci geçirdik. Bu süreç içerisinde öğrendiklerimizi de ekleyerek partinin yerel seçimlerden daha da başarılı çıkacağına eminim” ifadelerine yer verdi.

"HEYECANLI VE ÇEKİŞMELİ" 

Aslanoğlu, "CHP’de biz, kongrelerimizin daha heyecanlı ve çekişmeli geçmesine çokça alışkınız. Özgür Bey il başkanlığını ziyaret ettiğinde de söylemiştim. Biz, mahalle seçimlerinde iki liste yarıştık bir liste kazandı. İlçe kongrelerinde de iki arkadaşımız yarıştı bir arkadaşımız kazandı. İl başkanlığında iki kişi yarıştı. Bir kişi kazandı. Kurultayımızda da aynı şey oldu. Biz çok hızlı bir biçimde kaynaşmaya alışkın bir partiyiz. Pazartesi itibariyle de herhangi bir ayrışma ve sorun ile karşılaşmadık. İzmir’de de bunu gördünüz. Salı günü bir İzmir programı vardı Özgür Özel’in. Orada da gördünüz partililer ayrışmadan bir arada yollarına devam ediyorlar’’ diye konuştu.

"SOYER DEVAM ETMELİ" 

31 Mart 2024 yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Aslanoğlu, "CHP’de hem büyükşehir belediye başkanlığı hem ilçe başkanlıkları için anketler yapılır, saha çalışmaları yapılır ve burada bir aday belirleme süreci yürür. CHP’de yakınlık ya da uzaklıkla aday belirlemesi olmaz. Toplumun en çok istediği kişileri belediye başkan adayı olarak göreceksiniz. Bence Soyer çok başarılı belediye başkanlarımızdan biri. Başarılı belediye başkanlarımız devam etmeli" ifadelerine yer verdi. 

"SEÇMEN DAVRANIŞI ETKİLEMEYECEK"

AK Parti ile İYİ Parti’nin İstanbul ve İzmir’de ittifak yapacağı iddialarına ilişkin soruya yanıt veren Arslanoğlu, “İzmir özelinde, partililerin bir başkasını destekleme çabaları büyükşehir ve ilçe başkanlık seçimlerinde seçmen davranışını etkilemeyecektir” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası