Ege Postası
Geri

Azerbaycan’ın hac kotası artırıldı

Azerbaycan’ın hac kotası bu yıl itibariyle artırıldı. APA ajansında yer alan haberde, Azerbaycan’ın mevcut bin 400 kişi olan hac kotasının 3 bin 600’e çıkarıldığı belirtildi.Konuyla ilgili açıklama Kafkas Müslümanları İdaresi’nden...
Azerbaycan’ın hac kotası artırıldı
Haberler / Dünya
27 Haziran 2013 Perşembe 12:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Azerbaycan’ın hac kotası bu yıl itibariyle artırıldı. APA ajansında yer alan haberde, Azerbaycan’ın mevcut bin 400 kişi olan hac kotasının 3 bin 600’e çıkarıldığı belirtildi.

Konuyla ilgili açıklama Kafkas Müslümanları İdaresi’nden (KMİ) yapıldı. KMİ, Azerbaycan’ın hac kotasının bu yıl itibariyle 3 bin 600’e çıkarıldığını bildirdi. Suriye’deki gelişmeler nedeniyle kara yolu ile kutsal topraklara gitmenin yasaklandığı Azerbaycan’da, hacı adayları sadece hava yolu ile taşınacak.

Bu arada ülkedeki hac başvuruları sona erdi. Şimdiye kadar 4 bin kişinin müracaat ettiği kaydedildi. Kotanın aşması nedeniyle bu yıl hac farizasını yerine getirecek 3 bin 600 kişinin kura sonucu belirleneceği belirtildi.

Hava yolu ile kutsal topraklara gidecek Azeri hacı adayları kendilerine sağlanan imkanların konforuna göre 4 ile 5 bin dolar arasında bir ödeme yapacak.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası