Ege Postası
Geri

BYEGM, karikatür sergisine ev sahipliği yaptı

Basın yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM), karikatür sergisine ev sahipliği yaptı. Karikatür Vakfı tarafından düzenlenen 19. Uluslararası Ankara Karikatür Festivali kapsamında açılan ‘7-77 Uluslararası Karikatür Yarışması’,...
BYEGM, karikatür sergisine ev sahipliği yaptı
Haberler / Kültür - Sanat
19 Nisan 2013 Cuma 15:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Basın yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM), karikatür sergisine ev sahipliği yaptı.

Karikatür Vakfı tarafından düzenlenen 19. Uluslararası Ankara Karikatür Festivali kapsamında açılan ‘7-77 Uluslararası Karikatür Yarışması’, ‘7- 17 Ulusal Karikatür Yarışması’nda derece yapan karikatürler ve Taı Tanabe (Japonya) sergileri bugün sanatseverlerle buluştu.

Ayrıca, yarışmalarda binici olan Güney Karakoçoğlu (7-17) ve Darko Drlyeviç ‘in (7-77)’ ödülleri de BYEGM Basın Yayın Dairesi Başkanı Ali Güneş ile İzel Rozental tarafından verildi.
Sergi açılışında konuşan Ali Güneş, böylesine anlamlı bir sergiye ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Karikatür sanatının dünyayı algılamada önemine değinen Güneş, karikatüristleri başarılarından dolayı tebrik etti.

Toplam 58 karikatürün sergilendiği etkinlik, 25 Nisan Perşembe gününe kadar BYEGM’nin Ankara Balgat semtindeki merkezinden 25 Nisan Perşembe gününe kadar gezilebilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası