Ege Postası
Geri

Babasının evini ve arabasını kundakladı

Ankara'da, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir kişi, önce babasının evini, daha sonra da ağabeyinin evini yakmaya çalıştı. Son olarak da babasına ait ticari taksiyi ateşe veren şahıs, karakola giderek teslim oldu. Psikolojik sorunları...
Babasının evini ve arabasını kundakladı
Haberler / Güncel
24 Ağustos 2013 Cumartesi 07:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara'da, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir kişi, önce babasının evini, daha sonra da ağabeyinin evini yakmaya çalıştı. Son olarak da babasına ait ticari taksiyi ateşe veren şahıs, karakola giderek teslim oldu.

Psikolojik sorunları olan Mehmet Narlı (28), gece saatlerinde mal paylaşımı yüzünden ailesiyle tartıştı. Bir süre sonra eline geçirdiği benzin bidonu ile babası İsmail Narlı (50)’ya ait Dikmen İlker Mahallesi 758. Sokak'ta bulunan evin daire kapısını ateşe verdi. Komşularının yardımı ile yanan kapıyı söndüren baba Narlı, Dikmen Polis Karakolu’na gitti. Mehmet Narlı ise babasına ait 06 T 5380 plakalı ticari taksi ile olay yerinden ayrıldı. Yaklaşık bir saat sonra Mehmet Narlı ağabeyinin Keçiören Esertepe Mahallesi 302. Sokak'ta bulunan evine geldi. Kapıyı defalarca çalan Narlı, evde kimseyi bulamayınca daire kapısını benzin dökerek yaktı. Komşuların yardımıyla yangın büyümeden söndürüldü.

Mehmet Narlı, daha sonra Dikmen Polis Merkezi önüne geldi. Babasına ait ticari taksi ile polis merkezine gelen Narlı, yanında getirdiği benzini arabaya döküp ateşe verdi. Bir anda yanmaya başlayan ticari taksiye ilk müdahaleyi karakolda bulunan nöbetçi polisler yaptı. Mehmet Narlı daha sonra polis merkezine girerek teslim oldu.

Polis ekipleri aracın LPG’li olması nedeniyle sokağı boşaltıp trafiğe kapattı. Polis ekiplerinin haber verdiği itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. Ticari takside büyük maddi hasar oluştu. Ticari taksinin sahibi İsmail Narlı ise aracının yanışını çaresiz gözlerle izledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası