Ege Postası
Geri

Bağlama kursiyerlerinden büyüleyici gece

Bayraklı Belediyesi Kültür Müdürlüğü kursiyerleri ikinci kez konser vermenin heyecanını yaşarken konseri izleyen aileleri ve vatandaşlar Türk Halk Müziği'ne doydu.
Bağlama kursiyerlerinden büyüleyici gece
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Eylül 2013 Cumartesi 09:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Müzikseverler, İsmet İnönü Kültür Merkezi salonunda toplanan Bayraklı Belediyesi bağlama kursiyerleri için bir araya geldi. Bağlama öğretmenleri Volkan Duman eşliğinde Osmangazi Hizmet Binası ve Onur Mahallesi Atatürk Açık Hava Tiyatrosunda çalışan kursiyerler emeklerinin karşılığını konser vererek aldı.
Yakında yeni konserler var
Sahneye çıkan 16 kursiyer 22 Türk Halk Müziği eserini büyük bir başarıyla hem çalıp hem de söyleyerek dinleyicilerini büyüledi. Bir sonraki konsere kadar çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Bağlama öğretmeni Volkan Duman, "80'e yakın bağlama kursiyeri öğrencimiz var. Her bir öğrencim ileri düzeyde bağlama çalmaya başladı. Bugün burada Halk Müziği dolu bir repertuarı hem çalıp hem seslendirdiler. Repertuarları çok geniş olan kursiyerlerimiz yakın zamanda yeni konserlerle yeniden müzikseverlerin karşısına çıkacak" dedi.
Sanata ve Sanatçıya destek veriyoruz
Bayraklı Belediyesi olarak müziğe büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Hasan Karabağ, "Türk Sanat Müziği ve Halk Müziği ile bir de çocuk koromuz var. Gitar ve bağlama kursiyerlerimiz var. Her fırsatta ve özel günlerde yetenekli kursiyerlerimizin sahne almasını sağlıyoruz. Sanata ve sanatçıya olan desteğimiz devam edecek" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası