Ege Postası
Geri

Balkanlardan AK Parti'ye seçim desteği

Balkanların önemli Sivil toplum Örgütü ve Siyasi temsilcilerinden bir grup, 1 Kasım seçimi öncesinde AK Parti’ye destek olmak için İzmir’e geldi. AK Parti İzmir İl Başkanlığında Balkan Grubu’nu karşılayan İl başkanı Bülent Delican,’’Balkanların ve Ortadoğu’nun istikrarı için Türkiye’nin istikrarı çok önemli. Türkiye’nin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç var. Bize vermiş olduğunuz destek çok önemli. İnsanlar hayatlarından bazen gerçekleri göremiyorlar’’dedi. AK Parti İzmir İl Başkanlığı'na önemli ziyaret
Balkanlardan AK Parti'ye seçim desteği
Haberler / Yerel Politika
22 Ekim 2015 Perşembe 14:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI - Makedonya, Bosna Hersek ve Kosova Cumhuriyetlerinin önde gelen temsilcilerinden bir grup AK Parti İzmir İl Başkanlığı ziyaret etti. Ziyarete gelen Sivil Toplum örgütü ve siyasi temsilcilerini, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ağırladı.

"BÜLENT DELİCAN CHP'Lİ VEKİLLERE YÜKLENDİ" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Sözlerine konuklara hitaben ‘’Bize vermiş olduğunuz bu desteği unutmayacağız. Türkiye’nin Avrupa’da temsilcileri olarak balkanlardaki gücümüz olarak biz sizi her şeyin üstünde görüyoruz. Atalarımızın emanetlerini yaşatıyorsunuz’’ diyerek sözlerine başlayan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican,’’Başta Avrupa olmak üzere tüm insanlığa, temel değerlerini, adaleti insanlara, insanca davranmayı aktarıyorsunuz. Sizleri aramızda görmekten dolayı çok mutluyuz. Tabi Hacı İlyas abimiz sağolsun birbirinden değerli heyetle 1 Kasım seçiminden bizi desteklemek için kalktı geldi. Onun nezlinde tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum’’dedi.



‘’TÜRKİYE’NİN İSTİKRARI, BALKANLARIN İSTİKRARIDIR’’
Türkiye’nin huzurunun, Balkanların huzuru olduğunu söyleyen Bülent Delican,’’Başbakanımızın yarın ki mitinginde  bir araya geleceğiz.Başbakanımız Balkanlara ayrı bir önem veriyor. Başbakanımız’’ Huzur bulmak istediğim zaman Balkanlara gidiyor,huzur bulunuyorum’’diyor. Bizde sizlere ziyarete geleceğiz. Bu defa tekrardan 1 Kasım seçimleri sonucunda tekrardan iktidara geleceğiz. Balkanların ve Ortadoğu’nun istikrarı için Türkiye’nin istikrarı çok önemli. Türkiye’nin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç var.Yalnızca içeride değil dışarıda. Balkanlarda yaşanan büyük katliamları unutmadık. Çocuk yaşta insanları katlettiler. Bunların hiç biri unutulmayacak’’dedi.



‘’BALKANLARIN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ’’
Balkan insanının AK Parti’ye verdiği desteği önemsediklerini ifade eden Delican,’’Türkiye’nin güçlü olmasıyla sizlerde çok güçlüsünüz.Cumhurbaşkanımızın,Balkanlarda yaptırdığı hastaneler, yollar takdire şayan.  Başbakanımız, İzmir’de bir yemek verdi. İzmir’de çok sayıda Balkanlardan gelen soydaşlarınız var. Hepinizin birçok akrabası var.Hepsi balkanlardan geldi. Siz Balkanlardan gelenler olarak İzmir’de bize aslında siz yaşadığınız için daha iyi biliyorsunuz. Bu vermiş olduğunuz destek çok önemli. İnsanlar  hayatlarından bazen gerçekleri göremiyorlar. Bazı şeyler anlatılmıyor,engelleniyor. Sizlerden destek almak bizi memnun ediyor. Sizin hem stk hem dernek ziyaretlerinizi son derece önemsiyoruz’’dedi.



‘’TÜRKİYE HEPİMİZİN"
1 Kasım seçiminde AK Parti’ye destek olmak için İzmir’e geldiklerini söyleyen Hoca İljıjaz Uka,’’Türkiye’de 17 milyon göçmen var. Göçmenler için vatanı terk etmek zordur. Demokrasinin beşiği diye anılan Avrupa, Bosna’da  300 Bin insanı şehit edildi. Allah, Avrupa’yı ıslah etsin. Türkiye’de seçim var. Kardeşlerimizi ziyaret edelim dedik. Türkiye’de adaletli bir hükümet var.Bunlara güç vermek istedik. Buraya 20 kişi bir heyet geldik. 1.5 Milyar Müslüman alemi olarak 2 Kasım’da bayram edeceğiz. Bizler Balkanlarda kaldık.En fazla Osmanlı Türkleri balkanlarda. Tayyip Erdoğan Belediye Başkanlığı ve Erbakan Hoca’nın desteği ile Balkanlarda zaferi kazandık. AK Parti Hükümeti tek başına iş başına gelecek.Bu Türkiye hepimizin.Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Türkiye parlayacak’’diye konuştu.

‘’PARMAKLA MİLLİYETÇİLİK OLMAZ’’
Makedonya Zupa Belediye Başkanı Sain Sakir,’’Parmak işaretleriyle milliyetçilik olmaz. Bu şekilde Balkan kardeşlerimizden oy almaya çalışıyorlar. Anavatanımıza sahip çıkın.Biz Balkanlarda turist değiliz, Türkiye’nin bekçisiyiz. Ak Partinin yoluna gönül veren insanlarla bekçiliğimizi yapabiliriz.1 Kasım seçimi, 1.5 Milyar Müslüman’ın seçimidir.Ana vatanımıza sahip çıkın’’dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Balkan grubu, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican’a şapka hediye etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası