Ege Postası
Geri

Başarılı sporculardan Başkan Tosun'a ziyaret

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, İzmir Ortaokullar Arası Badminton Şampiyonası’nda madalya kazanan Dikili Cumhuriyet Ortaokulu Badminton Takımı’nın minik sporcularını makamında konuk etti. Başkan'dan spora ve sporcuya tam destek
Başarılı sporculardan Başkan Tosun'a ziyaret
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Mart 2015 Pazartesi 11:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Geçtiğimiz ay yapılan İzmir Ortaokullar Arası Badminton Şampiyonası’nda tarihinde ilk kez katılmasına rağmen rakiplerine karşı dişe diş mücadeleler vererek başarılı sonuçlar elde eden Dikili Cumhuriyet Ortaokulu Badminton Takımı’nın minik sporcuları madalya sevinçlerini Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun ile paylaştı.
 
Başarı Çıtasını Yükseltecekler
 
Beden Eğitimi Öğretmeni Meral Akıner ve Antrenör Olcay Akıner eşliğinde gerçekleşen ziyarete Yıldız Erkekler Takımı’nın başarılı minik sporcuları Serhat Tuncay, Yağız Akarsu, Güney Kaya, Bedirhan Fatih Doruk, Metin Turan, Umut Efe Yavaş ile Yıldız Kızlar Takımı’nın başarılı sporcuları Nuran Merve İdiz, Elif Özen, Alime Nur Şenol, İnci Demir, Gülcan Dalkılınç ve Aycan Dalkılınç katıldı. Şampiyonaya ilk kez katılmasına rağmen rakiplerini saf dışı bırakan Yıldız Erkekler il 5.’inciliği, Yıldız Kızlar il 8.’inciliği hem de turnuvanın tek özel ödülü olan Fair-Play Madalyalarını elde ettiler. Dikili’yi şampiyona da başarı ile temsil eden minik sporcular aldıkları madalyalarla Dikili tarihine geçti. Madalya sevincini Başkan Tosun’la paylaşan minik Badmintoncular, önümüzdeki dönem badminton müsabakalarında çok daha başarılı olacaklarını söyledi.
 
“Başarının Sırrı İnanmak”
 
Madalya kazanan minik sporcuları makamında konuk eden Başkan Mustafa Tosun, "Bugün burada madalyalı kardeşlerimizi konuk etmekten oldukça keyifliyiz. Elde ettikleri başarılarından dolayı hepsinin alınlarından öpüyorum. İfade etmek isterim ki, Dikilimiz artık sporda da elde edilen başarılarla bölge ve ülke gündemine sık sık gündeme gelmeye başladı. Bu başarı inanmakla ve güvenmekle oldu. Biz ilçemizdeki potansiyele ve eğitmenlere inanıyoruz. Çünkü ilçemizde 7'den 70'e herkesin spora ilgisi ve sevgisi var. Dikilimiz’i sevginin kentiyle birlikte spor kenti de yapmayı başardık. Spora ve sporcuya olan desteğimiz her daim edecektir. Ayrıca başarıların elde edilmesinde başta eğiticiler ve aileler olmak üzere emeği geçen herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası