Ege Postası
Geri

Başlık cinayetinde mezarın biri boş kaldı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde, kız kaçırma ve başlık parası meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen ve 5 kişinin öldüğü kavgada hayatını kaybeden Mithat Özkan'ın (28) cenazesi, memleketi Kozan’da toprağa verildi. Ceyhan’ın Ulus...
Başlık cinayetinde mezarın biri boş kaldı
Haberler / Güncel
19 Eylül 2013 Perşembe 17:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana’nın Ceyhan ilçesinde, kız kaçırma ve başlık parası meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen ve 5 kişinin öldüğü kavgada hayatını kaybeden Mithat Özkan'ın (28) cenazesi, memleketi Kozan’da toprağa verildi.

Ceyhan’ın Ulus Mahallesi'nde yaşanan olayda hayatını kaybeden Mithat Özkan ve kaçırarak evlendiği, 2 aylık hamile olduğu kaydedilen Gülcan T. için açılan mezar ise ailesinin cenazeyi erkek tarafına teslim etmemesi üzerine boş kaldı.

Alınan bilgiye göre; Özkan ailesi, olayda hayatını kaybeden yakınları Mithat Özkan ile Özkan'ın bir süre önce evlenmek maksadıyla kaçırdığı ve olayda hayatını kaybeden Gülcan T. için Kozan'daki aile kabristanlığında yan yana mezarlar kazdırdı. Adana Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Özkan ailesi, yakınları Mithat Özkan ile Gülcan T.'nin cesedini teslim alarak defin için Kozan ilçesine götürmek istedi. Gülcan T.'nin ailesinin cenazeyi vermeye yanaşmaması üzerine, ilçeye sadece Mithat Özkan'ın cenazesi getirildi. Kozan Belediye Aile Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazı sonrası Mithat Özkan'ın cenazesi defnedildi. Gülcan T. için açılan diğer mezar ise boş kaldı.
Mezarlık görevlileri, kendilerine iki mezar kazdırıldığını daha sonra ise mezarın birinin iptal edildiğini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası