Ege Postası
Geri

TFF Manisa'da üç okula 34 bilgisayar bağışladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Manisa'daki üç okula 34 bilgisayar ve bir fotokopi makinesi bağışladı. Ayrıca Diyarbakır’daki ihtiyaç sahibi okullara da 34 bilgisayar bağışlayacağı bildirildi. TFF, geçen haziran ayında düzenlenen U-20...
TFF Manisa'da üç okula 34 bilgisayar bağışladı
Haberler / Güncel
19 Eylül 2013 Perşembe 16:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Manisa'daki üç okula 34 bilgisayar ve bir fotokopi makinesi bağışladı. Ayrıca Diyarbakır’daki ihtiyaç sahibi okullara da 34 bilgisayar bağışlayacağı bildirildi.

TFF, geçen haziran ayında düzenlenen U-20 Dünya Kupası Şampiyonası'nda kullanılan bilgisayarları, ihtiyaç duyulan okullara dağıttı. Kampanya kapsamında pilot il seçilen Manisa Lisesi, Yağcılar İlköğretim Okulu ve Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu'na, 34 bilgisayar ve bir fotokopi makinesi verildi. Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu'nda bilgisayarları inceledi. Konu hakkında bilgi veren Koşar, "Bu bilgisayarlar, U-20 Dünya Kupası Şampiyonası'nda kullanıldıktan sonra TFF'ye ait bir depoya kaldırıldı. Bunları en iyi şekilde nasıl değerlendiririz konusunda, değerli TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu toplanarak okullarımıza dağıtalım istedik. Bu görevi de bana verdiler. Sayın valimize de bu konuyu açtığımda, çok memnun olacaklarını söylediler. Bu programın aynısı Diyarbakır'da da olacak." dedi.

Vali Savaş da TFF’nin bağışladığı bilgisayarların yeni ayarında olduğunu söyledi. İhtiyaç sahibi okulların tespitinde Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çok iyi çalıştığını belirterek, “Bilgisayarların hemen hizmete girmesi için okulumuz altyapıyı hazırladı. Tam anlamıyla veli, sivil toplum örgütü ve okul dayanışmasının örneği oldu. Eğitim hizmetinin başarıya ulaşmasının temel formülü bu. Veli, bir defa çok önemli bir unsur. Velilerimizin katkılarıyla bu projeksiyon cihazları sağlandı. Zaman içerisinde tabii bütün okullarımız FATİH projesi kapsamında bu cihazlarla donatılacak. Bu okullarımız, biraz daha öncelikli olarak bu cihazları aldılar." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası