Ege Postası
Geri

Batman Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı Play-Of'ta avantaj yakaladı

Batman Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı Play-Of'ta oynadığı 3 maçtan 2'sini kazanarak avantaj yakaladı.Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol guruplarında play-off maçlarında mücadele eden 12 takımdan biri olan Batman Engelliler Tekerlekli...
Batman Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı Play-Of'ta avantaj yakaladı
Haberler / Spor
27 Mayıs 2013 Pazartesi 13:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Batman Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı Play-Of'ta oynadığı 3 maçtan 2'sini kazanarak avantaj yakaladı.

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol guruplarında play-off maçlarında mücadele eden 12 takımdan biri olan Batman Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı 1. Lige yükselme maçlarında ilk iki günde oynadığı 3 maçtan ikisini kazanarak önemli bir avantaj yakaladı.

Bir üst lige çıkacak 3 takım arasına girme mücadelesi veren Batman Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı, ilk maçında İstanbul bağcılar takımına şanssız bir şekilde 54-49 yenildi. Giresun engelliler takımını 78-45 gibi farklı yenen Batman Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı, aynı gün İskenderun engelliler takımını da 87-83 yenerek guruptan çıkmak için önemli bir avantaj yakaladı.

Batman Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı, pazartesi günü karşılaşacağı Çanakkale boğaz gücü ve Ceylanpınar engelliler maçından birinde galip gelmeleri halinde final maçlarında oynamak için guruptan çıkan 3 takım arasında kalacak.

Play-off maçlarında alınan sonuçlarla ilgili konuşan Batman Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı kulüp başkanı Nasrettin Kaya, yaptığı açıklamada, şöyle konuştu:

“Heyecanla beklediğimiz Play-off maçlarının ilkinde sporcu kardeşlerimin aşırı heyecanı nedeniyle kazanabileceğimiz bir maçı rakibe verdik. Ancak daha sonra güçlü rakiplerimizle yaptığımız iki maçı da kazanarak ilk maçın yenilgisini telafi ettik ve guruptan çıkmak için önemli bir avantaj yakaladık. Gurupta kalan iki maçımızdan birini kazanmamız halinde guruptan çıkacak 3 takımdan biri olacağız. Final maçında da rakibimizi yenerek 1. Lig'e çıkmayı hedefliyoruz.”

25-31 Mayıs 2013 tarihleri arasında Diyarbakır ilinde oynanan Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol gurup play-of maçlarında Çanakkale Boğaz Gücü, İstanbul Küçükçekmece, İstanbul Bağcılar, İskenderun Engelliler, Antakya Belediyesi, Mersin Engelliler, Giresun Engelliler, Yenimahalle Genç Engelliler, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar Engelliler, Muş Bedensel Engelliler Ve Batman Engelliler Basketbol Takımı mücadele ediyor.

İlk 3 takım arasında kalacak olan takımlar Türkiye 1. Ligine yükselecek. Maçlar Diyarbakır Seyrantepe ve Dicle Üniversitesi Kapalıspor Salonu'nda oynanıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası