Ege Postası
Geri

Bayraklı AK Parti esnaf ziyaretinde bulundu

AK Parti Bayraklı Teşkilatı saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçe Başkanı Ali Aslan önderliğinde Bayraklı’ da sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız anlayışıyla çalışan Bayraklı Teşkilatı esnaf ziyaretlerine başladı.
Bayraklı AK Parti esnaf ziyaretinde bulundu
Haberler / Yerel Politika
2 Ekim 2013 Çarşamba 11:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Bayraklı’ da bulunan 23 mahallede tek tek esnaf ziyareti gerçekleştirecek olan AK Parti Bayraklı Teşkilatı programın ilk durağı olan Adalet Mahallesinde esnafın sorunlarını dinledi. Yoğun katılımın gerçekleştiği program yaklaşık 4 saat sürdü. Esnafları tek tek ziyaret eden AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan ayrıca Bayraklı Belediyesi’nin 5 yılda yapamadıklarını anlatan ve Bayraklı’ ya AK Parti iktidarı tarafından yapılacak olan dev Şehir Hastanesini tanıtan broşürler dağıttı. Programla ilgili değerlendirmelerde bulunan Aslan, ziyaretlerin verimli geçtiği ifade ederek : ‘’ Bayraklı’ nın tüm mahallelerinde esnaflarımızı tek tek dinleyeceğiz. Onların sorunlarına ortak olup birlikte çözüm üreteceğiz ‘’ diye konuştu.

‘’BAYRAKLI YEREL YÖNETİMDEN ŞİKAYETÇİ ‘’
Esnaf ziyareti kapsamında gerçekleşen programda Bayraklı Teşkilatı Kadın Kolları , Gençlik Kolları, Mahalle Başkanı ve yönetimi ile birlikte bir bütün halinde ekip olarak Adalet Mahallesinin tüm sokaklarını ziyaret etti. Ziyaret edilen sokaklarda vatandaşların ve esnafın yerel yönetimlerden şikayetçi olduğu dikkati çekti. Vatandaşlar Belediye’nin mahallelerde çocuklarının oynayabileceği yaşlıların vakit geçirebileceği sosyal tesisler olmamasından yakındı. 7’ den 70’ e herkesle kucaklaşan AK Parti Bayraklı Teşkilatı sorunların çözümü konusunda çalışmaları başlatacak.

‘’ SIKMADIK EL ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ ‘’
AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan Bayraklı Teşkilatının saha çalışmalarında hız kesmeyeceğini ve hemen her gün ev, esnaf, yaşlı, engelli vatandaşları ziyaret edeceklerini belirtti. Aslan konuşmasına şöyle devam etti : ‘’ Bayraklı’ da sıkmadık el , çalmadık kapı bırakmayacağız. Biz yola çıkarken bu anlayışı kendimize ilke edindik. Göreve geldiğimiz günden beri saha çalışmalarımıza bir an olsun ara vermedik. Biz vatandaşlarımızla birlikle Bayraklı’ yı daha iyi yerlere getireceğiz. Bayraklı hepimizin ortak değeri ve kozmopolit bir ilçe. Her kesimden vatandaşlarımızın yaşadığı İzmir’in farklı bir bölgesi.Biz AK Partili olsun olmasın herkesin partisiyiz. Bayraklı’ da AK Parti olarak her kesimden vatandaşımıza eşit mesafede yaklaşıyoruz. Bayraklı AK Belediyecilikle kavuşacak. Bayraklı bizim Hedef İzmir ‘’ diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası