Ege Postası
Geri

Bayrampaşa'daki saldırı ve operasyon velileri korkuttu

Bayrampaşa'da polise yönelik saldırıyı gerçekleştiren iki kişinin girdiği binaya yapılan operasyon sırasında, yakındaki bir okulda öğrenciler, güvenlik gerekçesiyle okulda tutuldu. Öğrenci velileri de bu sırada okul kapısı önüne gelerek endişeyle bekledi. Saatler süren bekleyiş, okul müdürünün "eğitim-öğretim normale döndü" açıklamasıyla sona erdi.
Bayrampaşa'daki saldırı ve operasyon velileri korkuttu
Haberler / Güncel
3 Mart 2016 Perşembe 15:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayrampaşa'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne saldırı düzenleyen iki kadına yönelik operasyon sırasında polis, Gazi ve Nur sokağı abluka altına alındı. Gazi Sokağı’nın bitişiğinde yer alan Hacı İlbey İlkokulu öğrencileri güvenlik gerekçesiyle okul içerisinde tutulurken, haberi alır almaz öğrencilerin aileleri de okul önüne geldi. Çok sayıda veli saatlerce çocuklarını görebilmek için okul önünde endişe içinde bekledi.
2 KİŞİ OPERASYON YAPILAN SOKAĞA DOĞRU KOŞTU
Bu arada Gazi Sokak’tan silah sesleri yükseldiği anlarda velilerin arasından iki kişi sokağa doğru koşmaya başladı. Ancak polis, ailelerinin baskın yapılan sokakta bulunduğunu söyleyen iki kişiyi ikna ederek bölgeden uzaklaştırdı.
ÇOCUKLAR TENEFFÜSE ÇIKTI
İki kadının sığındığı binaya yönelik operasyon boyunca güvenlik gerekçesiyle içeride tutulan ve pencerelerden uzak tutulan öğrenciler, operasyonun sona ermesiyle teneffüse çıktı. Okul kapısı önünde saatlerdir endişe içerisinde bekleyen veliler de, okul müdürünün eğitim-öğretimin normale döndüğünü açıklamasıyla rahat bir nefes aldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası