Ege Postası
Geri

Bergama’da şantiye binası hizmete başladı

Bergama Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Bayındırlık Şantiyesi Hizmet Binası tamamlandı. Bünyesinde idari binanın ve depoların bulunduğu bina Bergama Belediyesi personeliyle yenilen açılış yemeğiyle hizmete başladı.
Bergama’da şantiye binası hizmete başladı
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Mart 2013 Salı 14:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR - Fevzipaşa Mahallesi’nde bulunan ve yaklaşık 4 ay süren çalışmalar sonucunda tamamlanan tesis, kentte Bergama Belediyesi’nce yürütülen altyapı çalışmalarının en etkin ve hızlı şekilde karşılanması amacıyla hizmet verecek.

Mevcut eski tesisin yetersiz ve yerleşim yerlerine uzaklığı nedeniyle kentteki ihtiyaçlara cevap veremediğini belirten Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç; Fen İşleri Müdürlüğü’nün cadde, sokak, meydan vb. yerlerde alt ve üst yapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri yapılması gibi çalışmalar için yeni bir binaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Yeni hizmete giren tesisle Bergama’nın kentsel ve sosyal gelişme sürecinde ihtiyaç duyduğu alt ve üst yapı faaliyetlerini halkın kullanımına daha hızlı olarak sunacaklarını söyleyen Başkan, bu çerçevede Bergama’nın daha yaşanabilir bir kent olması için çalışmaların süreceğini ifade etti.

Gönenç, “Yeni hizmete giren şantiye binası kentin dört bir yanına hizmet götüren Fen İşleri Müdürlüğü’müzce kullanılacak. İçerisinde hizmet binası ve depoların bulunduğu yeni tesis hem çalışan arkadaşlarımıza hem de kentimize hayırlı olsun” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası