Ege Postası
Geri

Bezircilioğlu'ndan 'kara kedi' iddialarına yanıt: 'Evinden ben aldım'

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale ile aralarında 'kopukluk' olduğu iddialarına yanıt verdi. Aralarında herhangi bir sorun yaşanmadığını aktaran Bezircilioğlu, "Sabah ben evinden aldım, beraber buraya geldik. Herhangi bir kopukluk yok" dedi.
Bezircilioğlu'ndan 'kara kedi' iddialarına yanıt: 'Evinden ben aldım'
Haberler / Yerel Politika
10 Kasım 2023 Cuma 11:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale ile aralarında 'kopukluk' yaşandığı iddialarını yalanladı. 

Özlale'nin Ankara programının yoğunluğna dikkat çeken Bezircilioğlu, ‘’Sabah ben aldım evinden beraber buraya geldik herhangi bir kopukluk yok. Buradan da beraber devam edeceğiz programa. Özlale’nin Ankara’daki programı yoğun, İzmir’e çok sık gelip gidemediği için birlikte gözükmedik. Bundan sonra daha sık gelecek ve sahada hep beraber olacağız’’ ifadelerine yer verdi. 

HANÇER AÇIKLAMASINA YANIT 

Öte yandan Bezircilioğlu, CHP önceki dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 38. Olağan Kurultay'da, 'seçime sırtamdaki hançerlerle girmek zorunda kaldım' açıklamalarına yanıt verdi. 

"İHANETLE NE ALAKASI VAR?"

İYİ Partili Bezircilioğlu açıklamasında,  "Kazanılamayacak adayla kazanılamadı. Gönül isterdi kazanma ihtimali daha yüksek bir adayla girip kazanabilseydik. Bunun ihanetle ne alakası var" diye konuştu.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası