Ege Postası
Geri

Bornova Sevdalıları Başkan Sındır’ı ziyaret etti

Bornova Sevdalıları Derneği'nin görev değişikliği yapan yönetim kurulu, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ı ziyaret etti. Sivil toplum örgütlerinin görüş ve önerilerini her zaman dikkate aldıklarını belirten Sındır, ''Daha yaşanabilir bir Bornova için ele ele vermemiz gerekiyor'' dedi
Bornova Sevdalıları Başkan Sındır’ı ziyaret etti
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Mart 2013 Pazar 10:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- 2010 yılında Kurulan Bornova Sevdalıları Derneği'nin görev değişimine giden yönetim kurulu, Bornova Belediye Başkanı Prof.  Dr. Kamil Okyay Sındır'a ziyarette bulundu. Başkan Sındır, Derneğin yeni başkanı Dr. Eray Aykar ve görevi devraldığı Mehmet Zeki Akşehirli  ile ziyarete katılan diğer yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Daha yaşanabilir bir Bornova için el ele vermeleri gerektiğini ifade eden Bornova Belediye Başkanı Prof.  Dr. Kamil Okyay Sındır, 2009 yılından bugüne rekor yatırımlara imza attıklarını belirterek, ''Çok önemli projelerimiz devam ediyor.  Yenileri de sırada. Tüm bu çalışma ve yatırımları Bornovalı yurttaşlarımızdan aldığımız güçle yapıyoruz. Bu anlamda sivil toplum örgütlerimizle de sürekli temas halindeyiz. Sizlerin görüş ve önerileri bizim için çok önemli'' diye konuştu.

Bornova Sevdalıları Derneği Başkanı Dr. Eray Aykar ise Bornova Belediyesi ile her konuda işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtirken, sağlık konusunda önümüzdeki süreçte yapmayı planladıkları arama toplantıları için Başkan Sındır'dan destek istedi. Sındır'ı, ''Bornova'nın Çınarları Konuşuyor'' isimli toplantılarına davet eden dernek üyeleri kentle ilgili anılarını da paylaştı.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası