Ege Postası
Geri

MÜSİAD'dan EXPO adaylığına destek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, İzmir Şubesi Başkanı Abdurrahman Çabuk ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti.
MÜSİAD'dan EXPO adaylığına destek
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Mart 2013 Pazar 09:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Türkiye’de ilk teşkilatlandıkları illerden biri olan İzmir’in kendileri açısından büyük önem taşıdığını  belirten Nail Olpak, kentin EXPO 2020 adaylığı sürecine destek sağlamak amacıyla yurt içi ve yurt dışında tüm güçleriyle çalıştıklarını belirtti.

İzmir’in EXPO 2020 adaylığının MÜSİAD tarafından desteklenmesinin mutluluk verici olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise “Sizlere İzmir adına çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu organizasyonu kentimize getirmeyi başarır ve bu sevinci hep birlikte yaşarız” diye konuştu. İzmir’de EXPO konusunda en ufak bir çatlak bulunmadığını da vurgulayan Başkan Kocaoğlu, tüm kurumlarla birlikte ortak hedef doğrultusunda ilerlediklerini söyledi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası