Ege Postası
Geri

Bornova’da Anneler Günü’ne özel etkinlikler

Bornova Belediyesi geride bıraktığımız hafta sonu Anneler Günü’ne özel etkinlikler düzenledi. Tüm etkinliklere katılan Başkan Olgun Atila, “Sizlerin emeği ödenmez” dediği annelere karanfil dağıttı. Bornova Belediyesi, Pınarbaşı’nda gerçekleştirdiği Anneler Günü Piknik ve Kermesi’ne; annesini doğumu sırasında kaybeden Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu da katıldı.
Bornova’da Anneler Günü’ne özel etkinlikler
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Mayıs 2015 Pazartesi 11:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bornova Belediyesi, Anneler Günü’nde annelere özel Piknik ve Kermes düzenledi. Pınarbaşı Çamlık Parkı’nda gerçekleşitirilen etkinlik şölen havasında geçti. Bornova Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun şarkıları ile eğlenen anneler,  keyif dolu bir gün geçirdi. Şarkılar eşliğinde halaylar çekti. Başkan Olgun Atila Eşi ile birlikte karanfil dağıttığı annelerin mutluluğuna ve coşkusuna ortak oldu.


 
Başkan Atila: Annelerimize layık olalım
 
Aileleriyle Parkı dolduran kadınlara seslenen Başkan Atila, Ulu Önderimiz Atatürk’ün Annesi Zübeyde Hanım’ı saygı ve sevgiyle andıklarını söyledi. Atila, “Onların emeği ödenmez. Bizleri bugünlere getiren annelerimize layık olmalıyız. Anneler ağlamasın, yüzleri hep gülsün.  Annelerimiz sadece mutluluktan ağlasın. Tüm annelerin Anneler Günü olsun” diye konuştu. 


 
Metin Fezyioğlu da oradaydı
 
Etkinliğe Annesi Saide Hanım’ı doğumu sırasında kaybeden Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu da katıldı. Ev sahibi Başkan Atila ve kendisine eşlik eden İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan’la birlikte kadınların Anneler Günü’nü kutlayan Feyzioğlu, “Sizler bizim varımız yoğumuz, baştacımızsınız. Nefes aldığımız sürece annelerimizi başımızın üzerinde taşımak boynumuzun borcudur” dedi.
 
Bornova Belediyesi, Pınarbaşı’ndaki bu özel etkinliğin yanısıra; “Çiçek bizden, sevgiyle annenize götürmek sizden” sloganıyla Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda kırmızı karanfil dağıttı. Başkan Olgun Atila, hem burada, hem de Karaçam Mahallesi’nde kadınların Anneler Günü’nü kutladı. Hafta sonunu annelere ayıran Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İzmir Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin 20. Kuruluş Yılı Geleneksel Anneler Günü Kahvaltısı'na da katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası