Ege Postası
Geri

Boşnak Derneği’nden MHP Ziyareti

“Balkan Göçmenleri ve Türk Kimliği” Paneline hazırlanan MHP İzmir İl Teşkilatı’na Boşnaklardan anlamlı ziyaret
Boşnak Derneği’nden MHP Ziyareti
Haberler / Yerel Politika
28 Şubat 2013 Perşembe 11:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR- BDP’li Sırrı Sakık’ın “Balkan göçmenleri ve Kafkas göçmenleri, siz bu vatanın sahibi değilsiniz” sözleriyle alevlenen ve AKP Milletvekili, eski milli futbolcu Hakan Şükür’ün, “Ben Türk değilim, aslen Arnavut’um” ifadeleriyle gündemi işgal eden “Türk  Kimliği” tartışması sürerken, konunun ilk muhattapları olan Balkan göçmenleri, MHP İzmir İl Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyarette, Boşnaklar Derneği heyeti adına konuşan Hasan Arslan, “Bölücülük yaparak bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar. Fakat biz oyuna gelmeyeceğiz. Türk kimliğine sahip çıkıyoruz. Balkanlarda vatan kaybettik, burada da kaybetmek istemiyoruz. Bölücülük oyununa karşı uyanık olup, direneceğiz” dedi.

İl Başkanı Necat Karataş ise, “MHP olarak savunduğumuz, gerçek milli birlik ve bütünlüğümüzdür. Bizler hepimiz bir bütünün parçalarıyız. Bizi, “etnik parçalara” bölmek isteyenler gizli ajandalarındaki hedefe ulaşamayacaklar. Türk Milleti bölünemeyecek kadar kuvvetlidir. Yüz yılda bir Türk Milleti üzerine oynanan bölücülük oyunu, bu yüzyılda da sahnelenmiştir. Fakat, birlik ve kardeşlik duygularımız sayesinde başarıya ulaşamayacaklar ve bin yıl daha bu birlik bozulmayacaktır” diye konuştu.

MHP İzmir İl Teşkilatı’nın 3 Mart 2013 Pazar günü Saat:13.00’da Atatürk Stadı Hakemler Derneği Lokali’nde gerçekleştireceği “Balkan Göçmenleri ve Türk Kimliği” konulu panele, konuşmacı olarak MHP’nin MYK üyesi ve eski milli futbolcu Saffet Sancaklı, Özcan Pehlivanoğlu, Doç. Dr. Murat Hatipoğlu ve Vahap Savaşan katılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası