Ege Postası
Geri

Buca İlçe Başkanı Arslan; Ramazanda hedef 50 bin kişi

AK Parti Buca İlçe Başkanlığının düzenlediği büyük sokak iftarlarına her akşam ortalama 2000 kişi katılıyor. Şimdiye kadar en az 10 Bin Bucalıyla aynı sofrayı paylaştıklarını belirten İlçe Başkanı Arslan, " Ramazan sonuna kadar 50 Bin hemşehrimizle buluşmayı hedefliyoruz" dedi. İftara katılan gençler Başkan Arslan'a yoğun ilgi gösterdi. Başkan Arslan ile zaman zaman selfie çektirdiler İftar yemeğinde Başkan Arslan'a yoğun ilgi
Buca İlçe Başkanı Arslan; Ramazanda hedef 50 bin kişi
Haberler / Yerel Politika
26 Mayıs 2018 Cumartesi 09:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 Her akşam farklı bir mahallede düzenlenen iftar programlarına Bucalı vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Buca kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle başkanları iftar daveti için tüm Bucalılara ulaşmaya özen gösteriyorlar.

BUCALILAR MEMNUN

Ayrıca sosyal medya yoluyla da hemşehrilerini davet ettiklerini belirten Arslan,"Ramazan programlarımızın tek bir amacı var hep bir birlikte aynı masada olmak. çünkü biz Buca olarak büyük ve güzel bir aileyiz ve mübarek Ramazan ayının en önemli kültürü tüm ailenin aynı masada olmasıdır. Bizim birliğimiz daim olduğu sürece,ekmeğimizi, sohbetimizi, samimiyetimiz paylaştığımız sürece kimse bizi yıkamaz.

HEDEF 50 BİN KİŞİ İLE BULUŞMAK

Tabi geleneklerimizde böyle kutsal günlerde çocuklarımızın mutlu olması da çok önemli. Bizde onlar için her akşam oyun alanları kuruyoruz, geleneksel gösterilerimizi düzenliyoruz ve eski ramazanların coşkusunu onlara yaşatmaya çalışıyoruz. Ramazan programlarımıza hemşehrilerimizin gösterdiği ilgi ne doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Şimdiye dek en az 10 Bin hemşehrimizle buluştuk, Ramazan sonuna kadar 50 bin hemşehrimizle aynı sofrayı paylaşmayı hedefliyoruz" dedi. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası