Ege Postası
Geri

Buca’da bahar bir başka güzel

Bucalıları hafta sonunda adrenalin ve eğlence dolu günlerler bekliyor. Buca Belediyesi düzenleyeceği iki ayrı etkinlikle Bucalılara unutulmayacak bir tatil yaşatmaya hazırlanıyor. Etkinliklerin adresleri ise, Kaynaklar ve Fırat Mahalleleri olacak.
Buca’da bahar bir başka güzel
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Nisan 2015 Çarşamba 13:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
1-3 Mayıs tarihleri arasında Kaynaklar’da düzenlenecek Kaya Tırmanışı ile 3 Mayıs’ta Fırat Mahallesi’nde düzenlenecek Roman Ateşi Şenliği’ne tüm İzmirlileri davet eden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina “Buca’da bahar bir başka güzeldir ve bu güzelliği tüm hemşerilerimizle birlikte yaşamak istiyoruz” dedi.

EĞLENCE VE ADRENALİN BİRARADA

Türkiye’nin en uzun soluklu kaya tırmanış organizasyonu olma unvanını taşıyan ve bu yıl 12’ncisi düzenlenecek olan Kaynaklar Kaya Tırmanış Şenliği’ne bu yıl Buca Belediyesi ev sahipliği yapacak. 1 - 3 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Tırmanış Şenliği’ne katılacak yüzlerce sporcu ve doğasever, düzenlenecek onlarca konser ve etkinlikler ile festival havasında bir tırmanış yapacak.

3 gün sürecek Tırmanış Şenliği’nde, gündüzleri ödüllü tırmanış yarışmaları, tırmanış workshopları, yoga, slackline ve highline aktiviteleri düzenlenirken; akşamları da dia ve tırmanış filmleri gösterimi, açık hava partisi ve canlı müzik konserleri ile eğlence doruğa ulaşacak.

YAZA TARIK MENGÜÇ’LÜ MERHABA

Yazın müjdecisi Hıdırellez, Buca Belediyesi tarafından düzenlenecek Roman Ateşi Şenliği’nde coşku ile kutlanacak. Bu yıl ikincisi düzenlenecek ‘Roman Ateşi Şenliği’nde sevilen sanatçı Tarık Mengüç sahne alacak. 3 Mayıs Pazar günü Fırat Mahallesi’nde düzenlenecek şenlikte Bucalılar, Mengüç’ün birbirinden güzel şarkıları eşliğinde hem yaza merhaba diyecek, hem de Roman Şenliği’nin coşkusunu yaşayacak. Saat: 14.00’te başlayacak ve gün boyu sürecek şenlikte, İzmir’in sevilen roman sanatçılarının konserleri, Roman Bandosu, Ritim Grubu ve dans şovları yer alacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası