Ege Postası
Geri

İyi ki varsınız çocuklar!

Başkan Kocaoğlu ile röportaj yapan Doğa Koleji Bilim Okulu öğrencilerinin gündeminde çevre vardı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, gençlerin çevreye olan bu duyarlılığının gelecek açısından çok umut verici olduğunu söyledi.
İyi ki varsınız çocuklar!
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Nisan 2015 Çarşamba 10:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Doğa Koleji Bilim Okulu öğretmen ve öğrencilerinden oluşan bir grup, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti. Müdür Yardımcısı  Tuna Aka ve Türkçe Öğretmeni Pınar Soysal eşliğinde gelen öğrenciler, Başkan  Kocaoğlu’na hem çiçek hem de sürpriz bir hediye getirdi. Başkan’ın ismini matematik akıl oyunları dersi çalışması olarak bir pano üzerine resmeden minik öğrenciler, bir de röportaj yaptı. 
Okullarının internet sitesinde yayınlamak üzere yaptıkları röportajda ağırlıklı olarak çevre sorularına değinen Doğa Koleji Bilim Okulu öğrencilerinin “Şu ana kadar yapamadığınız proje var mı'’ sorusuna Başkan Kocaoğlu’nun yanıtı şöyle oldu:
”Ben en çok İzmir’in çevre yatırımları ve çevrenin korunması açısından dünyada tanınırlığının ve bilinirliğinin oluşmasını istiyorum. Suyumuzu, havamızı, toprağımız, körfezimizi koruyalım istiyorum. Bunlarla ilgili bir çok projeyi yapıyoruz. Bir tek evsel atıkların bertarafı ile ilgili bir türlü tesisi kuramadık. Çünkü tesisi kurmak için yer bulamadık. O da çözülecek inşallah. Bizim çöpümüze uygun dünyadaki en son teknoloji uygulanarak ayrıştıracak ve elektrik üreteceğiz.”  



Öğrenciler daha sonra, Çiğli Atıksu Artıma Tesisi’nde yapılan son çalışmalar ve körfez temizliği  ile ilgili sorular yönelterek  Başkan Kocaoğlu’nun önem verdiği çevre yatırımlarını öğrenmeye çalıştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, gençlerin çevreye olan bu duyarlılığından fazlasıyla memnun olduğunu ve gelecek açısından çok umutlandığını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası