Ege Postası
Geri

Büyükşehir'den tanıtım atağı

Yerel seçim hazırlıklarına sessiz sedasız devam eden ve Cuma günü resmi başvuru dosyasını partisine teslim ederek yola çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Aziz Kocaoğlu’nun “Artık kim ne yaptı, kim ne yapmadı halka anlatacağız” sözleri hayata geçiyor. “Belediye proje üretmiyor, iş yapmıyor” eleştirilerine yanıt vermek ve vatandaşlara icraatleri anlatmak amacıyla dev bir tanıtım hamlesiiçin kolları sıvayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içine yerleştirmeye başladığı dev ekranlar ve tanıtım bilboardları ile 7/24’lük tanıtım atağı başlattı.
Büyükşehir'den tanıtım atağı
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Aralık 2013 Pazartesi 16:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Yerel seçim yarışı öncesinde “Dev hamleler” ile çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirilen projeleri ve yatırımları İzmir halkı ile paylaşarak reklam ve tanıtım faaliyetlerine ağırlık verdi. Geçtiğimiz aylarda dev LCD ve LED ekranlar alarak kentin işlek noktalarında duyurular yapmak amacıyla alım ihalesine çıkan Büyükşehir Belediyesi’nin dev ekranları kent genelinde boy göstermeye başladı.

BELEDİYENİN İCRAATLERİ HALKA ANLATILACAK

Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerinden Karşıyaka ve Bornova’nın kullanmakta olduğu sistemin aynısını temin ederek, belediye hizmetlerini tanıtmak, sosyal ve kültürel etkinliklerin ilanlarını yayınlamak, hava durumu ve benzeri duyuruları halka ulaştırmak amacıyla kullanılacak dev ekranlar almaya başlamıştı. Ağustos ayında ihale ile alımı gerçekleştirilen söz konusu dev ekranların bugün kent merkezinde yer alan en işlek noktalara yerleştirilmeye başlandığı görüldü. Tanıtım kapsamında kullanılacak olan ekranlardan ilki bugün gündüz saatlerinde İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde yer alan Konak Meydanı yanına montajlanarak kullanıma açılırken, alınan toplam 40 adet 55 inç Endüstriyel LCD Ekran, 14 adet iç mekan LED ekran, merkezi yönetim yazılımı ve merkezi kontrol sunucusunun da ay sonuna kadar tam kapsamı ile hizmete girmesi bekleniyor.

“İLK ELDEN DUYURU” OTOBÜSLERDE BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini, haberlerini, yatırımlarını ilk elden halka ulaştırılacak tanıtım kampanyası kapsamında, toplu ulaşım araçlarında kullanılacak olan sesli anons sistemi de geçtiğimiz hafta kullanılmaya başlanmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası