Ege Postası
Geri

CEYGİD başkanı Ural: Ceyhan Platformu kurulması şart

Sivil toplum kuruluşu ve oda temsilcileri, Ceyhan Girişimci İşadamları Derneği (CEYGİD) öncülüğünde Ceyhan Platformu oluşturulması amacıyla bir çalıştay düzenledi. Çalıştayda bir konuşma yapan CEYGİD Yönetim Kurulu Başkanı Yener...
CEYGİD başkanı Ural: Ceyhan Platformu kurulması şart
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 11:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sivil toplum kuruluşu ve oda temsilcileri, Ceyhan Girişimci İşadamları Derneği (CEYGİD) öncülüğünde Ceyhan Platformu oluşturulması amacıyla bir çalıştay düzenledi.

Çalıştayda bir konuşma yapan CEYGİD Yönetim Kurulu Başkanı Yener Ural, Ceyhan Platformu kurulmasının şart olduğunu belirtti. Ural, "Oluşturulacak platform ile 'Ceyhan sahipsiz' sloganı bitecek. Oluşumda herhangi bir başkanlık yok. Koordinatör var. Üyelerin hepsi yetkili ve sorumlu. Platform çalıştayı son derece olumlu geçti. Bundan sonrası için odalar ve STK’lar kendi içlerinde karar alacaklar. Bu platforma kim üye olacaksa ona yetki verilecek. Süreç bayramdan sonra devam edecek." dedi.

Çalıştaya uzman olarak katılan Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuncay Kuleli, kent platformları hakkında bilgi verdi. Kuleli, oluşturulacak platformun, halkın yönetime katılımını artıracağını vurguladı.

Çalıştaya Ceyhan Ticaret Odası, Ceyhan Ticaret Borsası, Ceyhan Ziraat Odası, CEYGİAD ve bazı odalar katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası