Ege Postası
Geri

CHP Balçova'dan anlamlı kampanya!

CHP Balçova Gençlik Kolları “Çocukları mutlu etmek istemez misin'Oyuncağınla sen de destek ol” sloganıyla oyuncak bağış kampanyası başlattı. 10 Mayıs’a kadar bağışlanacak oyuncaklar Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi ve Ege Üniversitesi Hastanesi Onkoloji bölümünde tedavi gören lösemili çocuklara verilmek üzere hastanelere teslim edilecek.
CHP Balçova'dan anlamlı kampanya!
Haberler / İzmir
2 Mayıs 2014 Cuma 15:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - CHP Balçova Gençlik Kolları sosyal sorumluluk kapsamında anlamlı  bir proje üretti.  Gençlik kolları, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi ve Ege Üniversitesi Hastanesi Onkoloji bölümünde tedavi gören çocuklar için “Çocukları mutlu etmek istemez misin'Oyuncağınla sen de destek ol” sloganıyla  oyuncak bağış kampanyası başlattı. Tedavi gören lösemi hasta çocuklar için bağışlanacak oyuncakların yeni olması gerekiyor.

Kampanya hakkında Ege Postası’na bilgi veren CHP Balçova Gençlik Kolu Başkanı Cem Özçelik, “ 9 Eylül Hastanesi ve Ege Üniversitesi Hastanesi Onkoloji bölümünde  yatmakta olan çocuklar için böyle bir kampanya düzenledik. Kampanyamızın amacı hastanede yatan çocukları sevindirmek ve mutluluklaırnı paylaşmak. Kampanyamız 10 Mayıs’a kadar devam edecek. Bize bu kampanyada destek olacak kişi ve kurumlara şimdiden teşekkür ederiz”dedi.

Kampanyaya destek vermek isteyenler  (0533 964 46 44) numaralı telefondan CHP Balçova Gençlik Kolu Başkanı Cem Özçelik’e ulaşabilir. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası