Ege Postası
Geri

CHP Bornova Gençlik Kolları'nda yarış başladı: Baysal yola çıktı

CHP Gençlik Kolları'nda parti içi yarış başladı. Bornova Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı için Ali Baysal yola çıktı. Baysal açıklamasında, "Bornova’da gençlik kollarında değişimi gerçekleştireceğiz. 2015 üyesi olan ama tek başına eylem yapamayan bir gençlik kolları olmayacak.  Haksızlığa hukuksuzluğa adaletsizliğe başkaldıran bir gençlik kollarını ellerimizle inşaa edeceğiz.  Ege üniversitesinde %300 lük zam bir olduğunda grubun yanında tek başına beklemeyeceğiz, rektörlüğün kapılarına yürüyeceğiz" dedi. 
CHP Bornova Gençlik Kolları'nda yarış başladı: Baysal yola çıktı
Haberler / Yerel Politika
22 Temmuz 2024 Pazartesi 17:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 

CHP'de parti içi yarış kadın kollarının ardından gençlik kolları kongreleriyle devam ediyor. Kadın kolları il başkanlığı seçimlerinin ardından gençlik kolları için kongre takvim açıkladı.

Bornova için Ali Baysal yola çıktı. Baysal adaylık açıklamasını coşkulu bir kalabalık ile gerçekleştirdi. Baysal açıklamasında, "Bornova’da gençlik kollarında değişimi gerçekleştireceğiz. 2015 üyesi olan ama tek başına eylem yapamayan bir gençlik kolları olmayacak.  Haksızlığa hukuksuzluğa adaletsizliğe başkaldıran bir gençlik kollarını ellerimizle inşaa edeceğiz.  Ege üniversitesinde %300 lük zam bir olduğunda grubun yanında tek başına beklemeyeceğiz, rektörlüğün kapılarına yürüyeceğiz" dedi. 

Baysal'ın açıklaması şu şekilde; 

"Yıllardır mücadelenin en önündeyim. Halkçı liselilerden bu yana her sokakta her mahallede gençlik siyaseti yaptım. Çok şey yaşadım çok şey öğrendim. En çok da şunu öğrendim herşeye rağmen dik durmayı öğrendim. Herşeye rağmen haklıyı haksızlığa karşı savunmayı öğrendim. Cumhuriyet Halk Partisi kimsesizlerin kimsesidir sözünü kendime her gün hatırlattım. Gençlik kollarımızda yıllardır mücadele ettik. 

ÇETİN BİR YOLCULUK 

Arkadaşlarımdan aldığım destekle  Bu gün burada hepbirlikte bir yolculuğa çıkıyoruz.  Bu yolculuk sanıldığından daha uzun bir yolculuk bu yolculuk çetin bir yolculuk.  Bu yolculukta sizleri yanımda görmekten onur duyuyorum. Gurur duyuyorum.  Bizler cumhuriyetin gençleriyiz.  Bizler İzmir’de yunan işgaline karşı ilk kurşunu sıkan Hasan Tahsiniz.  Bizler onlar gibi 6. Filoya secde eden değil. Yaşasın tam bağımsız Türkiye diyen Deniz Gezmişleriz.  Onlar gibi. Emperyalistlere boyun eğenlerden değiliz bizler. Düşman gemileri İstanbul boğazına girdiğinde gemilerin simsiyah dumanından boğazın masmavi suları gözükmezken. Umutlar tükenmişken boğaza bakıp geldikleri gibi giderler diyen bu ülkeye bağımsızlık bahşeden Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleriyiz. Partimizin gençleriyiz. 

MÜCADELE ETMEDEN TARİH YAZILMAZ

Bornova’da gençlik kollarında değişimi gerçekleştireceğiz. 2015 üyesi olan ama tek başına eylem yapamayan bir gençlik kolları olmayacak.  Haksızlığa hukuksuzluğa adaletsizliğe başkaldıran bir gençlik kollarını ellerimizle inşaa edeceğiz.  Ege üniversitesinde %300 lük zam bir olduğunda grubun yanında tek başına beklemeyeceğiz, rektörlüğün kapılarına yürüyeceğiz.  Ben size mücadelenin en büyüğünü vaad ediyorum. Onlar gibi çakarlı arabalar ihaleler arsalar vaad etmiyoruz. Ben size bir kuru ekmek vaad ediyorum ve onu tam ortadan bölmeyi vaad ediyorum.  Ben size dikenli bir yol vaad ediyorum.  Ben size çamdibinin Bornova’nın karanlık sokaklarında koşturmayı vaad ediyorum  Güzel günlere inanın. Mücadele etmeden savaşmadan kazanılan zaferler. Tarihe yazılmaz. Ben bu yolun sonuna kadar buradayım adayım.  Selam olsun umudunu yitirmeyenlere selam olsun zülme karşı direnenlere selam olsun inananlara selam olsun Bornova’ya ve onun cefakar gençlik ailesine bir hikaye yazmaya başlıyoruz emek vermeye başlıyoruz. Kazananın Cumhuriyet Halk Partisi olduğu bu seçimde dimdik ayakta duran destekçilerime teşekkür ediyorum.  Yapılacak olan seçimde adayım.  Zafere kadar daima yürüyeceğiz zafere kadar daima yürüyeceğiz. "

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası