Ege Postası
Geri

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Coşkuner'den veda mesajı

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Sedredil Coşkuner, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı. Coşkuner, 16 Eylül günü yapılması planlanan kongrede herhangi bir göreve talip olmayacağını duyurdu.
CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Coşkuner'den veda mesajı
Haberler / Yerel Politika
13 Eylül 2023 Çarşamba 10:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedredil Coşkuner, 16 Eylül günü yapılması planlanan il kongresinde bir göreve talip olmayacağını duyurdu. 7 yıldır il başkan yardımcılığı görevini yürüten Coşkuner, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.  Coşkuner, "CHP İzmir İl Kongresinde herhangi bir parti görevine talip olmayacağımı bu vesileyle siz değerli dostlarımla paylaşmak isterim" dedi. 

CHP'li Coşkuner'in açıklaması şu şekilde;

"Gönlümü ve ömrümü adadığım Cumhuriyet Halk Partisi'nin büyük örgütü,

1989'da Sosyal Demokrat Halkçı Parti Gençlik Kolları Karşıyaka İlçe Başkanlığı'yla başlayan siyasi yaşamım, Cumhuriyet Halk Partisi'nde 6 dönem Karşıyaka İlçe Yöneticiliğiyle devam etti. 2018-2023 arasında Yerel Yönetimlerden sorumlu İzmir İl Başkan Yardımcılığı, Sendika ve Emek Örgütlerinden Sorumlu İzmir İl Başkan Yardımcılığı, son olarak da Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu İzmir İl Başkan Yardımcılığı görevlerini örgütümüzün desteğiyle özverili bir şekilde sürdürdüm.

30 İlçemizin Başkan ve Yönetim Kurulu ziyaretlerini bugün itibariyle tamamladık. Yakın zamanda gerçekleştirilecek olan CHP İzmir İl Kongresinde herhangi bir parti görevine talip olmayacağımı bu vesileyle siz değerli dostlarımla paylaşmak isterim. Partimizin 100 yıllık tarihine katkıda bulunabildiysem ne mutlu bana. 1989-2023 arasında, 34 yıl boyunca istemeyerek de olsa incittiğim yol arkadaşım varsa affına sığınıyorum. Benim ne kadar hakkım varsa helal-i hoş olsun.

Yeni seçilecek il başkanımıza ve il yönetimimize önümüzdeki süreçte üstün başarılar diliyorum. Bu bir veda değil, yeni bir yolun başlangıcıdır. Şimdilik sağlıcakla kalın, selam ve saygılarımla..."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası