Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de kritik zirve! Yerel seçimin yol haritası belirlendi

CHP İzmir İl Başkanlığında akşam saatlerinde kritik bir toplantıya imza atıldı. Toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yücel ve Murat Bakan, İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile 30 ilçe belediye başkan adayı katıldı. Zirvede yerel seçimde izlenecek yol haritası masaya yatırıldı. Değerlendirme toplantısının ardından Deniz Yücel, "Demokrasinin, hoşgörünün, barışın, Cumhuriyetin ve Mustafa Kemal Atatürk’ün kenti İzmir’de partimizin bayrağını bir adım daha ileri taşımak için çalışmalarımıza başladık. Yolumuz açık olsun!" dedi.
CHP İzmir'de kritik zirve! Yerel seçimin yol haritası belirlendi
Haberler / Yerel Politika
30 Ocak 2024 Salı 09:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Dün toplanan CHP Parti Meclisi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve 30 ilçe belediye başkan adayını açıkladı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterildi.

Başkan Tugay, Büyükşehir adayı ilan edildikten sonra yaptığı ilk açıklamada "Bugün buradan tüm İzmirlilere, İzmir’de yaşayan herkes için, hiç durmadan çalışacağımızın sözünü vermek istiyorum" dedi. 

Öte yandan öğle saatlerinde havayoluyla kente gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, önce Karşıyaka ilçe başkanlığına akşam saatlerinde de il başkanlığını ziyaret etti ve çok önemli bir toplantıya gerçekleştirildi.

Yerel seçimin yol haritasının belirlendiği toplantıya Cemil Tugay dışında CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, 30 ilçe belediye başkan adayı ve il yöneticileri katıldı..

Toplantıda yerel seçimde izlenecek yol haritası masaya yatırıldı.

"YOLUMUZ AÇIK OLSUN"

Yücel, toplantının ardından sosyal medya hesabı X'ten paylaşımda bulundu.

Yücel açıklamasında, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Cemil Tugay ile İl Başkanlığımızı ziyaret ederek İl başkanımız, il yönetim kurulumuz ve İlçe belediye başkan adaylarımızla seçim sürecine ilişkin bir değerlendirme toplantısı yaptık. Demokrasinin, hoşgörünün, barışın, Cumhuriyetin ve Mustafa Kemal Atatürk’ün kenti İzmir’de partimizin bayrağını bir adım daha ileri taşımak için çalışmalarımıza başladık. Yolumuz açık olsun!" dedi.

CEMİL TUGAY: BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ise paylaşımında "İzmir İl Başkanlığımızı ziyaret ettik. İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu'nun ev sahipliğinde, Genel Başkan Yardımcılarımız Deniz Yücel ve Murat Bakan ile İzmir'imizde omuz omuza çalışacağımız il yönetim kurulumuz ve belediye başkan adaylarımızla bir araya gelerek seçim sürecini konuştuk.

Partimizin bayrağını daha ileri taşımak için birlikte çalışacak ve birlikte başaracağız." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası