Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de o mahallede şaşırtan sonuç!

İzmir CHP’de delege seçimleri devam ediyor. Sürecin en şaşırtan sonuç haberi Konak Atamer Mahallesi’nden geldi. Çift listeli yarış sonrası mavi listeden 3, beyaz listeden 2 isim delege oldu. İzmir'de o mahallede çift liste yarıştı ama...
CHP İzmir'de o mahallede şaşırtan sonuç!
Haberler / Yerel Politika
9 Kasım 2015 Pazartesi 12:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de parti içi yarış, delege seçimleriyle devam ediyor. Delege seçimlerinin tamamlayan ilçelerden olan Konak’ta pazar günü son olarak Atamer ve Millet mahallelerinde sandık kuruldu.

MAVİ LİSTE KAZANDI AMA…
Sürecin en ilginç sonucu Atamer Mahallesi'nde oluştu. Seçim çift liste ile yapılırken, sonuç şaşırttı. Seçimi Burhan Yılmaz, Necati Şenol, Serkan Uçma, İlhami Köse ve Turhan Kılıç’tan oluşan mavi liste kazandı.

ÇİZİK YEDİLER
Mavi listede yer alan Burhan Yılmaz ve Turhan Kılıç’ın üstü partililer tarafından çizildi. Çizik yiyen ikili oyların sayılması sonrası delege seçilmeyi başaramadı.


KILIÇ VE TEKİN DELEGE OLDU
Beyaz liste yer alan Nuray Kılıç  ve Feyyaz Tekin, mavi listede çizilen isimlerin yerine yazılırken, en yüksek oyu alan 5 isim arasında yer aldıkları için delege olmayı başardı.

Atamer’de çift listeli yarış sonrası mavi listeden 3, beyaz listeden 2 isim delege oldu.

BAŞAK: ORTAK LİSTE ÇIKMIŞ GİBİ...
İlçe Başkanı şakir Başak, " Uzun yıllardır partideyim delege seçimlerinde ilk kez böyle bir tabloyla karşılaştım. Çift liste yarıştı ancak sandıktan ortak bir liste çıkmış gibi oldu. Mahalleli farklı bir konsensus sağlamış oldu" dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası