Ege Postası
Geri

CHP İzmir'den alternatif 29 Ekim: 'Yılmayacağız, korkmayacağız'

Cumhuriyet Bayramı'nın 92'nci yıldönümü nedeniyle CHP İzmir İl Örgütü, Cumhuriyet Meydanı'nda alternatif kutlama gerçekleştirdi. İl Başkanı Bedri Serter törende yaptığı konuşmada, “ Cumhuriyetle derdi olanlar, bizi yıldırmak için her yolu denediler,yine de deneyecekler ama yılmayacağız. İktidarları ne pahasına olursa olsun sürsün diye, ülkeyi yangın yerine çevirecek, 'Beyaz Toros'larla bizleri tehdit edecek, hatta belki kurban edecekler, korkmayacağız” dedi. CHP İzmir'den tam kadro alternatif kutlama
CHP İzmir'den alternatif 29 Ekim: 'Yılmayacağız, korkmayacağız'
Haberler / Yerel Politika
29 Ekim 2015 Perşembe 14:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - İzmir'de sabah yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ardından, CHP il örgütü de öğleden sonra alternatif kutlama yaptı. Törene CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, CHP İzmir Milletvekilleri Aytun Çıray, Zeynep Altıok, Mustafa Balbay, Ali Yiğit, Tacettin Bayır, Zekeriya Temizel, Özcan Purçu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, il kadın ve gençlik kolu başkanları, partili belediye başkanları, il yöneticileri, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.



Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende önce Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.



SERTER: CUMHURİYET OLMAZSA OLMAZIMIZ
CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, konuşmasında “92 yıl önce Cumhuriyet ışığından rahatsız olanlar, o ışığı söndürmeyi düşünenler olduğu gibi, günümüzde de, bu çaba içinde bulunanlar, tek adamlığa özenenler, hukuk yerine fetva düzenini isteyenler yok mudur. Elbette vardır ve ülkemizi ne hale getirdikleri hepimizin malumudur. 92 yıl önce millet olma, kardeş olma bilinciyle kurulan Cumhuriyetimizi bugünlere taşımışken, bugünkü iktidar sahipleri, milleti millete kırdırmakta, teröriste toparlanması için vakit kazandırmakta, daha fazla özgürlük isteyen, hakkını savunan, ülkesinin bütünlüğü savunan gençlerimize de, terörist muamelesi yapmaktadır. CHP tüm bunların farkında ve karşısındadır. Onun içindir ki, son dönemlerin en çok ilgi gören, destek alan, ülkeye huzuru getirebilecek tek lider olan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, kuracağımız iktidarı gençlere adamıştır. Elbette Cumhuriyet olmazsa olmazımız, en değerli varlığımız ve namusumuzdur” ifadelerini kulllandı.



YILMAYACAĞIZ, KORKMAYACAĞIZ
Pazar günü yapılacak 1 Kasım genel seçimine yönelik mesajlar da veren Serter, şunları söyledi;

“Pazar günü sandık başına gidiceğiz. Neyi oylayacağımızı artık çok net biliyoruz. Yolsuzluk, hırsızlıkla başlayan, ülkedeki kardeşliği bir anda yok etme noktasına getiren, ben seçilmezsem varsın ülke yangın yeri olsun diyen bir zihniyete dur demek için, ülkesine aşık, milletine sevdalı, hiç bir çocuk yatağa aç girmesin diyen bir ismi, kemal kılıçdaroğlunu başbakan yapmak için sandığa gidiyoruz.Cumhuriyetle derdi olanlar, bizi yıldırmak için her yolu denediler,yine de deneyecekler ama yılmayacağız. Atatürk'ün çizdiği yoldan bizleri saptırmak için, kolluk kuvvetlerini, tomalarını kullanacaklar ama  atamızın yolundan çıkmayacağız. Gençlerimizi bizden, Cumhuriyet ışığından uzaklaştırmak için baskılara devam edecekler boyun eğmeyeceğiz. İktidarları ne pahasına olursa olsun sürsün diye, ülkeyi yangın yerine çevirecek, 'Beyaz Toros'larla bizleri tehdit edecek, hatta belki kurban edecekler, korkmayacağız.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası