Ege Postası
Geri

CHP İzmir’de ihracı istenen ilk isim Türkdoğan oldu

CHP İzmir’de yerel seçimin ardından disipline gönderilen ilk isim Bergama eski ilçe başkanı Özkan Türkdoğan oldu. İl yönetim kurulu toplantısında oy birliği ile alınan kararla Türkdoğan, partiden ihraç istemiyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildi.
CHP İzmir’de ihracı istenen ilk isim Türkdoğan oldu
Haberler / Yerel Politika
22 Mayıs 2014 Perşembe 11:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İzmir’de yerel seçimlere 30 artı Büyükşehir hedefiyle giren CHP’de 8 ilçenin kaybedilmesi sonrası İl Başkanı Ali Engin, parti aleyhinde çalışanlar olduğunu ve bu isimlere yönelik geniş çaplı bir disiplin harekatı başlatacaklarını açıklamıştı. 30 Mart yerel seçimlerinin üstünden 50 gün geçerken, CHP İzmir’de ilk ihraç hamlesi gerçekleşti.


ADAY OLAMAYACAK
Yerel seçim sürecinde parti tarafından Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’in aday olarak açıklanmasının ardından ilçe başkanlığı görevinden yönetimiyle birlikte istifa eden  Özkan Türkdoğan disipline gönderilen ilk isim oldu.Bergama’da  Kayyum Heyeti tarafından parti aleyhinde açıklamalar yapması nedeniyle dosyası il başkanlığına gönderilen Türkdoğan hakkında il yönetimi karar verdi. Komsiyonun yaptığı incelemeyi de dikkate alan il yönetimi oy birliğiyle aldığı kararla Türkdoğan’ı ihraç istemiyle tedbirli olarak disipline sevk etti. Türkdoğan böyleye Pazar günü yapılacak olan ilçe kongresinde aday olamayacak.

Bergama'dan kayyum tarafından disipline sevk edilmesi için dosyası il başkanlığına gönderilen bir başka isim olan  Ercan Sevinç ise disipline sevk edilmedi. Sevinç, Pazar günü yapılacak kongrede ilçe başkanlığına aday olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası