Ege Postası
Geri

CHP Karabağlar'dan komşu ilçelere ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Örgütü komşu ilçeleri ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. CHP Karabağlar’ın Gaziemir, Balçova, Buca ve Konak ilçe başkanlıkları ziyaretine Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları başkanı ve gençlik kolları başkanı da katıldı. CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ziyaretlerin amacının komşu ilçe örgütleriyle olan iletişimi güçlendirmek olduğunu belirtti.
CHP Karabağlar'dan komşu ilçelere ziyaret
Haberler / Yerel Politika
4 Mart 2016 Cuma 15:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Komşu ilçe başkanlıları ziyaretlerine ilk olarak Gaziemir CHP İlçe teşkilatıyla başlayan CHP Karabağlar burada İlçe Başkanı Umut Tekin ile bir araya geldi. Bu ziyarette Gaziemir ilçesi sınırlarında bulunan Aydın, Peker, Abdi İpekçi ve Aktepe mahallelerinin sorunları hakkında konuşuldu ve yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. İkinci durak ise Balçova CHP İlçe Başkanlığı oldu. Buraya yapılan ziyarette yapılacak olan tüm etkinlik ve projelerde birlik ve beraberlik içinde çalışılması gerektiği kararlaştırıldı. Buca İlçe Başkanlığına da bir ziyaret düzenleyen CHP Karabağlar burada başkan Çağdaş Kaya ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Karabağlar ile Buca ilçelerinin yapılarının birbirine çok benzediği tespit edilerek yapılacak olan çalışmalarda iletişimin daha sıkı tutulması kararlaştırıldı. Komşu ilçelere olan ziyaretteki son durak ise Konak ilçe başkanlığı oldu. Yapılan toplantıda birlikte çalışmalar yapmak için düzenli aralıklarla bir araya gelme kararı alındı. Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak şehitler için dökülen lokmadan Karabağlar İlçe örgütüne de ikram etti.



KENTSEL DÖNÜŞÜM KONUSUNDA ÇALIŞMA GRUBU
Ayrıca CHP Karabağlar İlçe Örgütü komşu ilçelere olan ziyaretinden sonra Uzundere mahallelisine geçerek Meclis Üyesi Levent Yıldır'ın da katıldığı bir toplantıyla kentsel dönüşüm konusunda bir çalışma grubu oluşturdu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası