Ege Postası
Geri

CHP Karşıyaka'ya KALPten destek

CHP’nin İzmir’de en çok üyeye sahip olduğu ilçelerin başında yer alan CHP Karşıyaka’nın son transferi Kalp ve Damar Hastalıkları Uzmanı Taha Okan oldu.İlçe Başkanı Adnan Alabay’ın parti rozeti taktığı Okan partililere ve ilçe vatandaşına konusunda ders verecek, ilçe örgütünün kurduğu sağlık komisyonuna destek verecek, panellere konuşmacı olarak katılacak.
CHP Karşıyaka'ya KALPten destek
Haberler / Yerel Politika
13 Ekim 2012 Cumartesi 13:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP İzmir İl Başkanlığı’nın “CHP’ye üye ol, çözüme ortak ol” sloganı ile başlattığı üye kampanyası ilçelerde meyvelerini vermeye başladı. İlçe örgütleri İzmir’de Ak Parti’nin gerisinde kalan üye sayısını arttırmak için harıl harıl çalışırken  CHP’nin İzmir’de en çok üyeye sahip olduğu ilçelerin başında yer alan CHP Karşıyaka’nın son transferi Kalp ve Damar Hastalıkları Uzmanı Taha Okan oldu. 8 yıldır  Karşıyaka’da özel bir kardiyoloji merkezinde doktorluk yapan Okan’a Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay CHP rozeti taktı. 

“HEM PARTİMİZ HEM İLÇEMİZ YARARLANACAK”

Karşıyaka’nın tanınmış kalp doktorlarından Taha Okan’a CHP rozeti takan İlçe Başkanı Adnan Alabay, “CHP’nin herkese ihtiyacı var. Bu ülkenin de CHP’ye ihtiyacı var. Biz herkes ile olmak zorundayız. Sayın Okan’ın uzun yıllardır ilçemizde sağlık anlamında başarılı çalışmaları vardır. Kendisini aramızda görmekten mutluyuz” dedi.Kalp ve Damar Hastalıkları Uzmanı Okan’ın aydın ve bilgili bir insan olduğunu bu eksende vatandaşa ve partiye büyük katkı sağlayacağını ifade eden Alabay, “ Son zamanlarda kurduğumuz komisyonlar ile adeta gölge kabine gibi çalışıyoruz.  Okan Bey’in bilgi birikiminden komisyon üyelerimiz muhakkak yararlanacaktır. Ayrıca kendisinden hem partilimize hem de vatandaşımıza ilçe binamızda uzmanı olduğu kalp ve damar hastalıkları konusunda  ders vermesini isteyeceğiz. Düzenleyeceğimiz panellerde konuşmacı olarak davet edeceğiz.Ayrıca yine sağlık ekseninde kafamıza takılan bir şey olursa kendisine danışacağız” dedi.

“ANNE VE BABALARIN SORUMLULUK ALMASI GEREK”

Karşıyaka İlçe Örgütü’nün çalışmalarını uzun zamandır takdir ederek takip ettiğini belirten Okan, CHP’ye üye olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Kendisinden sağlık konusunda istenecek her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade eden Okan, “yıllardır siyaseti takip ediyordum ama herhangi bir partili kimliğim yoktu. Bundan sonra CHP üyesiyim. Benim için mesleğimde her hastam eşittir. Hastaların partilisi olmaz. 2 Kız çocuğu babasıyım. Türkiye’de bir çok bakımdan anne ve babaların sorumluluk almaları lazım. Bende mesleğimden arta kalan zamanlarda partililere ve ilçedeki vatandaşlara ülke geleceği açısından bilgi birikimim ile  elimden geldiğince destek vermek istiyorum” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası