Ege Postası
Geri

CHP Konak’ta Başak’ın rakibi Erginci de adaylığını açıkladı

CHP’de Pazar günü yapılacak Konak ilçe kongresi için adaylar belli olmaya başladı. Önceki gün adaylığını duyuran mevcut İlçe Başkanı Şakir Başak’ın ardından, Konak Belediyesi CHP Meclis Üyesi Murat Erginci de göreve talip olduğunu açıkladı. Yerel yönetimlerle örgüt arasındaki ilişkileri geliştireceğini ifade eden Erginci, “Yerel yönetimler ve örgütümüz adına uyumlu çalışma koşullarını geliştireceğiz ve partimizi başarıya götürmek için çalışacağız” dedi. CHP Konak’ta Başak’ın rakibi Erginci de adaylığını açıkladı
CHP Konak’ta Başak’ın rakibi Erginci de adaylığını açıkladı
Haberler / Yerel Politika
19 Kasım 2015 Perşembe 19:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de Pazar günü Konak ile başlayacak ilçe kongresi için mevcut İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak’ın adaylık açıklamasının ardından, Konak Belediyesi CHP Meclis Üyesi Murat Erginci de göreve talip olduğunu yaptığı basın açıklamasıyla duyurdu.  Toplantıya milletvekili adayı Muhsin Kurt, PM eski Üyesi Hüseyin Saygılı, Konak eski İlçe Başkanı Aytekin Yunus, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a yakınlığı ile bilinen meclis üyeleri ve partililer katıldı.

"KONAK'TA BAŞAK'IN 'KÖÇEK' ÇIKIŞINA TEPKİ GELDİ" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...



KURT: CHP’YE DESTEK VERMEK EN TEMEL GÖREV
Genel seçimlerde milletvekili adayı olarak CHP İzmir listesinde yer alan Muhsin Kurt, Erginci’den önce söz aldı. Kurt, “CHP’de CHP’ye güç vermek, CHP’nin birlik ve beraberliğinin dayanışmasını faşizme karşı, oligarşik diktatörlüğe karşı ve padişahlığa karşı CHP’ye destek vermek en temel görevdir. Kongrelerde birbirleriyle yarışan adaylar değil, birbirlerine görevi devredecek kongrelerden çıkarken listede kaybetse bile sevinerek çıkacağı kongrelerin özlemiyle, değerli arkadaşımızın üzerinde karar verdik. Konak İlçe Başkanlığı’na aday gösterdik. Enerjinizi kongrede başkanımıza güç vermek adına omuz omuza olacağımızın bilinciyle adaylığıyla ilgili söz veriyoruz” şeklinde konuştu.



ERGİNCİ’DEN YEREL YÖNETİM VURGUSU
Yerel yönetimle örgüt arasındaki uyumu vurgulayan Erginci, siyaset yapma anlayışında birlik ve beraberliğin ön planda olduğunu belirtti. Erginci, “CHP Konak için yola çıktık. Partimizi iktidara taşıyacak yönetim anlayışını birlikte oluşturacağız. Siyaset yapmanın erdemine ve getireceği başarıya inanıyoruz. Siyaset yapma biçimimiz ayrılıkları değil, benzerlikleri öne çıkartmaktır. Cinsiyetçi tutumları hoş karşılamıyoruz. Biz sözümüzü ver gücümüzü ülke yararı için kullanıyoruz. Yerel yönetimler ve örgütümüz adına uyumlu çalışma koşullarını geliştireceğiz ve partimizi başarıya götürmek için çalışacağız. Partililerimizi sonucu ne olursa olsun ülkemizin ve partimizin kazanacağı demokrasi şölenine davet ediyorum” diye konuştu.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası