Ege Postası
Geri

CHP'li Bakan esnafla buluştu

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Avukat Murat Bakan, Hatay'da düzenlenen kahvaltıda esnafla bir araya geldi.
CHP'li Bakan esnafla buluştu
Haberler / Yerel Politika
23 Ekim 2015 Cuma 14:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir 1.bölge milletvekili adayları Hatay'lı esnafla kahvaltıda buluştu. Konak Belediyesi Meclis Üyesi Murat Erginci tarafından düzenlenen kahvaltıya Musa Çam, Ednan Arslan, Murat Bakan ve esnaf katıldı. Bu seçimin Türkiye demokrasisi için çok önemli bir seçim olduğunu vurgulayan Bakan, “Türkiye'de her gün insanların öldüğü, gençlerin sokak ortalarında birbirini vurduğu günler yaşadık. Bugün darbe günlerinden daha karanlık günlerden geçtiğimizi düşünüyorum. Bu seçim Türkiye'de barışın, uzlaşının, kardeşliğin ve tüm siyasi partilerin yeniden birlikte hareket edebilmesinin önünü açabilir. Biliyorsunuz hiçbir siyasi parti birbiriyle görüşmüyor. Fakat Türkiye'de kimsenin birbiriyle görüşmediği dönemleri hatırlıyoruz. Türkiye'nin birbiriyle görüşmeye ihtiyacı var. Biz hiçbir ayrım olmadan bu ülkede yaşayan yurttaşların oy verdiği tüm siyasi partilerle görüşüyoruz. Ülkenin geleceği için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi. 

Esnafın sorunlarına ilişkin değerlendirme yapan Bakan, “Biz, esnafın ödediği SGK primlerinin kredi olarak geri vereceğimizi ve asgari ücretin üzerindeki vergiyi kaldırarak asgari ücretin 1500 TL'ye çıkaracağımızı söylüyoruz. Refahın toplumun tüm kesimlerine yayılması gerektiğini savunuyoruz. Refahı toplumun tüm kesimlerine yaydığınız zaman insanlar tüketiyorlar. Ticaret, refah tüm topluma yayılırsa canlanır" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası