Ege Postası
Geri

Turhan: “En önemli sorun istihdam”

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı İbrahim Turhan ülkemizdeki en önemli sorunun istihdam olduğunu söyleyerek “AK Parti’nin iktidara geldiği zamandaki Türkiye ile şimdiki Türkiye’nin durumu çok farklı. AK Parti 1 Kasım’da tek başına iktidar olursa ülkeyi daha da ileri götürebilmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Turhan: “En önemli sorun istihdam”
Haberler / Yerel Politika
23 Ekim 2015 Cuma 12:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Milletvekili Adayı Mustafa İbrahim Turhan, AK Parti’nin halka hizmet etmek için var olduğunu ve tek başına iktidarda olduğu sürece ülkeyi ekonomik olarak kalkındırmaya devam edeceğini vurgulayarak, “Türkiye 13 yıllık AK Parti iktidarı ile ekonomik ve siyasal anlamda birçok yenilikle tanıştı. Türkiye’yi dünyada söz sahibi bir ülke haline getrdi. 1 Kasım seçimlerinin ardından ülkemizin kazanımları yine AK Parti’nin tek başına iktidar olmasıyla devam edecektir” dedi.

Türkiye sistemin söz sahiplerinden biri olacaktır
Türkiye’nin siyasette başarılı olabilmesi için temelinin millet olması gerektiğinin altını çizen Turhan, “AK Parti olarak sadece belli bir zümreye değil halka hizmet ediyoruz. Kamu borcu yüzde 30’a, bütçe açığının yüzde 1 buçuğa düştüğü halde; demokrasi, siyaset, temel hak ve özgürlükleri güçlendirmeye çalıştığımız halde, yapılan yenilikler belirli kesimleri rahatsız ediyor. Onlar milletin iradesini ve siyaseti esir almaya çalışıyor. Hiçbir vesaitin milleti iradesini ele geçirmesine izin vermeyeceğiz. Halk yanlış karar alsa bile bizim için değerlidir ve önemlidir. Türkiye, AK Parti sayesinde edilgen bir aktör değil, söz sahibi olacaktır. O yüzden 1 Kasım’da ülkenin geleceği için tek parti iktidarında AK Parti olmalıdır” diye konuştu.



Üreten Türkiye için AK Parti
Türkiye’de milli geliri arttırmak için yüksek katma değerli ürünler üretmenin önemini vurgulayan Turhan, “Bir şirketin ihracat payı belli bir rakamın üzerindeyse, o şirkete olduğu yerde serbest bölge vereceğiz. İş kurmak isteyen gençlerimize karşılıksız 50 bin TL veya sıfır faizli 100 bin TL kredi veriyoruz. Bunlar girişimciliği ve üretimi desteklemek, verimi arttırmak için atılacak adımlardır. Emeklileri aylık 250 TL karşılığında ev sahibi yapmaya çalışıyoruz ve onlardan alınan yüzde 10 sigorta destekleme primini de kaldırmayı hedefliyoruz. Tasarladığımız bin 348 eylem planını hayata geçirebilmek için tek parti iktidarı gerekmektedir. Tabi ki sandık halkın elinde, halk kimi isterse onu getirir fakat koalisyon, temel problemlerimizi aşmadığımız için bize uygun değildir. Koalisyonda bakanlıklar birbiri ile anlaşamıyor” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası