Ege Postası
Geri

CHP'li Elmas'tan nezaket ziyareti

CHP Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Fahri Elmas, 'Sıkılmadık el, ziyaret edilmedik yer bırakmamak' sloganıyla yürüttüğü ziyaretlerinden birini İzmir Mardinliler Federasyonu'na gerçekleştirdi. Fedarasyon Başkanı Mehmet Şakir Irmak ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamlarında ziyarette eden CHP’li Elmas yerel seçim çalışmalarına ilişkin bazı değerlendirmelerde bulundu.
CHP'li Elmas'tan nezaket ziyareti
Haberler / Yerel Politika
20 Ağustos 2013 Salı 09:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Mardinliler Federasyonu'nun bugüne kadar yaptığı çalışmaları takdirle takip ettiğini ve bu güzel oluşumun İzmir'de dayanışmanın nasıl olması gerektiğini gösterdiğini ifade ederek sözlerine başlayan CHP'li Elmas, 'Yaptığınız dayanışma ve kültürlerinizi yayma çalışmalarıyla örnek olmuş siz güzel dostlara misafirim. Bugün buraya siyaset yapmaya değil, sizlerin bir kardeşi, bir arkadaşı, bir dostu olarak birlikteliğimizi pekiştirmeye geldim. Açıkça ifade etmek isterim ki burada gördüğüm bu dostane ve sıcak ortam beni daha da çok mutlu etti' dedi.
Derneklerin Siyasetin İçine Çekilmesini Doğru Bulmuyorum
Mehmet Şakir Irmak başkanlığındaki İzmir Mardinliler Federasyonu'nun herkese eşit bir mesafade olduğunu dün olduğu gibi bugünde çok iyi biliyoruz. Sizler hoşgörünün, dayanışmanın, barışının, dayanışmanın en güzel örneği olan Mardin ilinin kültürünü yaşatmayı kendinize amaç edinmiş yiğit insanlarsınız. Ben buraya diğer aday adayı arkadaşların yaptığı yanlışı yapmaya gelmedim. Derneklerin siyasetin içine çekilmesini doğru bulmadığımı açıkca ifade etmek isterim. Biliniz ki ben her zaman sizin emrinizdeyim. Bu ziyaret bir nezekat ziyaretidir. Bu ziyaret sizlerin fikir, görüş ve önerilerinizi alma ziyaretidir. Sayın Başkan Irmak ve siz sevgili yönetici kardeşleriminde bu duruma oldukça önem verdiğini biliyorum” dedi.

Karabağlar En Çok Göç Almış İlçedir
İzmir’in en yoğun göç almış ilçelerinin başında Karabağlar'ın geldiğine dikkat çeken CHP'li Elmas açıklamalarını şöyle sürdürdü:
1970’li yıllardan başlayan bir süreçle ülkemizin birçok ilinden vatandaşımız daha iyi yaşam, iş, aş, eğitim, sağlık ve barınma ihtiyaçlarını karşılama gerekçeleri ile Karabağlar ilçesi sınırlarına göç etmiştir. Karabağlar ilçesinin sınırlarında kalan alanlara gerçekleşen bu hızlı göç nedeniyle halen bazı sıkıntıların yaşandığını çok iyi biliyoruz. Göreve geldiğimizde ilk işimiz ihmal edilmiş bölgelere merkeze ne varsa, hangi hizmet veriliyorsa oralara da o hizmeti götüreceğiz. Tüm sivil toplum örgütleriyle, esnaflarımızla, vatandaşlarımızla el ele vererek çalışmalar yürüteceğiz. Biz sorunları da biliyoruz, sorunların kısa zamanda kesin çözümlerini de biliyoruz. Çoğulcu, katılımcı belediyecilik anlayışını hayata geçireceğiz. Bu nedenle tüm derneklerin görüş ve önerileri bizim için çok önemli. Onlarla irtibatımızı ve ilişkilerimizi hiç kesmeyeceğiz.

Tüm Adaylara Eşit Mesafedeyiz
İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanı Mehmet Şakir Irmak da yaptığı açıklamasında, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, 'Mardinliler Fedarasyonu olarak tüm adaylara ve partilere eşit mesafedeyiz. Sayın Elmas'a da başarılar diliyoruz. Biz, Mardin kültürünü İzmir'de yaşatmak istiyoruz. Bu çerçevede çalışıyoruz. Derneğimiz siyaset yeri değildir. Bu nedenle asla siyasi ayrım yapmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Fedarasyonumuzu ziyaret eden tüm adaylara kapımız açıktır. Ancak aday adayı arkadaşlarımızın ziyaretlerinin ardından sanki onların destekçisiymişiz veya arka bahçesiymişiz gibi açıklamalar yapmasını da asla kabul etmiyoruz' ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası