Ege Postası
Geri

CHP'li kadınlar 50000 adet imza topladılar

23 Nisan 2014'te ÖSYM'nin sınav sorularının tümünü açıklaması içinCHP İzmir İl Kadın Kollarının başkanlığında başlattıkları imza kampanyasında İzmir'li CHP'li kadınlar 50000 adet imza topladılar. Toplanan imzalar geçtiğimiz hafta İl Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçe kadın kolları başkanları tarafından Ankara'da CHP grup başkan vekili Engin Altay'a teslim edildi.
CHP'li kadınlar 50000 adet imza topladılar
Haberler / Yerel Politika
1 Temmuz 2014 Salı 12:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bu gün CHP il merkezinde yapılan kadın kolları ilçe başkanları toplantısında İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku 'tek tek her imzanın değeri olduğunu belirterek hiçbir başarının tesadüfü olmadığını ' söyledi. Daha sonra imza sayısında ilk üçü oluşturan Bornova, Karabağlar ve Konak ilçelerinin kadın kolları başkan ve yöneticilerine teşekkür belgeleri CHP İzmir milletvekili Hülya Güven, CHP Parti Meclisi üyesi Seniye Nazik Işık ve ynetim kurulundaki arkadaşları ile birlikte İl kadın Kolları Başkanı Özgün Utku tarafından takdim edildi.Toplantıda Hülya Güven, Seniye Nazik Işık ve İl başkanı Ali Engin de birer konuşma yaptılar ve tüm ilçelerden gelen kadınların sorularını yanıtladılar.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası