Ege Postası
Geri

CHP'nin 'Selçuk Abi'si mesajını Facebook üzerinden verdi

CHP'de Yamanlar'a yapılması düşünülen 'Çöp Tesisi'yle ilgili tartışmaya Selçuk Ayhan da katıldı. Ayhan, tesisin yapılacağı yere karşı çıkan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'ı 'ikna ederiz' mesajı veren iki ismi, İl Başkanı Ali Engin ve Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege'yi uyardı. Ayhan'ın eleştirilerinden AK Partili Denizli de nasibini aldı
CHP'nin 'Selçuk Abi'si mesajını Facebook üzerinden verdi
Haberler / Yerel Politika
25 Eylül 2013 Çarşamba 15:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bünyamin DOBRUCALI / Haber servisi - Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yeni Çöp Tesisi için Yamanlar'ı işaret etmesiyle başlayan tartışma hız kesmiyor. Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'ın vetosuyla karşılaşan, AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli'nin 'bu tesisi buraya yaptırmam' çıkışıyla daha da alevlenen sorun, İzmir kamuoyunun gündeminden düşmüyor. CHP'li iki belediye başkanı, Aziz Kocaoğlu'yla Cevat Durak arasındaki yer tartışmasında önce CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege ardından İl Başkanı Ali Engin'in 'Cevat Durak'ı ikna ederiz' açıklamasıyla yeni bir boyut kazanan tartışmaya, eski il başkanlarından ve geçtiğimiz dönem vekillik yapan Selçuk Ayhan'dan da müdahale geldi.


DİREN YAMANLAR MI'
Selçuk Ayhan mesajlarında hem AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli'ye hem de CHP İl ve Karşıyaka İlçe Başkanlarını net bir dille eleştirdi. Denizli'nin samimiyetini sorgulayan Ayhan, 'Diren yamanlar kampanyası başlatan AKP ye ve İlknur Denizliye mesajım şudur.Karşıyakanın göbeğine marina kararı alan partinize sesinizin çıkmaması sizin gerçek yüzünüzü ortaya koymuyor m? diye sordu.



ENGİN VE KARAEGE'Yİ DE UNUTMADI
Selçuk Ayhan'ın eleştiri oklarından CHP İl Başkanı Ali Engin ve Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege de nasibini aldı. Ayhan her iki başkanım da örgüt içinde konuşılması gereken konuları basının önünde yapmalarının yanlışlığına dikkat çekti. Ayhan mesajında 'CHP Karşıyaka İlçe ve İl Başkanlığı'na da mesajım şudur. Yamanlar konusunda belediye başkanını ikna etme görevine basın yoluyla soyunmanız etik değildir.Bence AKP nin Marina ve ağaçlı yol konusundaki saçmalıklarına dönük kamuoyu oluşturmak sizin asli göreviniz olmaktadır' dedi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası