Ege Postası
Geri

CHP, seçim hukukunu da savunacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Başkanlığının, yaklaşan yerel seçimler öncesi seçim hukukunu inceleyecek, aksaklıklara anında müdahale edecek “Hukuk Komisyonu”nu oluşturduğu bildirildi.
CHP, seçim hukukunu da savunacak
Haberler / Yerel Politika
5 Şubat 2013 Salı 12:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Filiz Sezer’in gözetiminde, Avukat Mehmet Seyrek’in başkanlığında oluşturulan Hukuk Komisyonu, CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu’nun yaptığı açış konuşmasıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Karamustafaoğlu, komisyonun özellikle seçimlerde zorlu bir çalışmaya imza atacağını vurgulayarak, başarı dileklerini ifade etti.

CHP Konak İlçe Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Filiz Sezer de, yaklaşan yerel seçimlerde, hiçbir hukuksuzluğa göz yummayacaklarını vurgulayarak, “Hukuk Komisyonumuz, bunun için şimdiden hazırlıklara başladı” dedi.

İlçe Hukuk Komisyonu Başkanı Av. Mehmet Seyrek ise, çok güçlü avukat kadrosuyla yerel seçimlere hazırlandıklarını belirterek, “İlçe yönetimince verilen her görevi layıkıyla hazırız. Her türlü hukuksuzluğa karşı yasalara ve yönetmeliklere dayanarak mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Çok sayıda avukatın katılımıyla ilk toplantısını gerçekleştiren CHP Konak İlçe Hukuk Komisyonu’nun, öncelikle Seçim Kanunu üzerinde çalışmalarını yoğunlaştıracağı, seçmen kütüklerinde yazılı seçmenlerin belirtilen adreste gerçekten oturup oturmadığı konusunda çalışmalar yapacağı, ayrıca alt komisyonlar oluşturarak, “Kentli Hukuku” ve “Yaya hukuku” konularında da çalışmalar yapacağı belirtildi.

CHP Konak İlçe Hukuk Komisyonu’nun periyodik toplantılarına devam edeceği de kaydedildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası