Ege Postası
Geri

CHP’li Sertel acil operasyon geçirdi

Ankara'da CHP'li arkadaşları ile temaslarda bulunan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.Sertel'in safra kesesi ameliyatı olduğu ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.Sertel’i hastanede CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ziyaret etti. CHP’li vekil Sertel Ankara'da fenalaştı
CHP’li Sertel acil operasyon geçirdi
Haberler / Yerel Politika
20 Mart 2018 Salı 21:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve İstanbul Milletvekili Eren Erdem ile birlikte Ankara’da temaslarda bulunurken rahatsızlandı.

Özkan, Balbay ve Erdem tarafından hastaneye götürülen Sertel burada acil ameliyata alındı. Safra kesesinden çok sayıda taş çıkarılan Sertel’in operasyonunun başarılı geçtiği ve bir süre dinlendikten sonra taburcu edileceği öğrenildi.

Sertel, sağlık durumunun iyi olduğunu, kendini yeniden doğmuş gibi hissettiğini belirterek, "İki aydır dayanılmaz ağrılarım oldu. İki kez Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin acil servisinde tedavi gördüm. Safra kesesindeki taşlar orada tespit edildi. Ağrılarım kesilince ameliyat için Meclis'in tatile girmesini bekledim ancak taşlar beklemedi" dedi. 

Atila Sertel’i CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ziyaret etti. "Geçmiş olsun" dileklerini ileten Kılıçdaroğlu doktorlardan ayrıntılı bilgi aldı. Sertel'i Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra Meclis Başkanvekili Yaşar Tüzün, grup başkanvekilleri, genel başkan yardımcıları ve milletvekilleri ziyaret etti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası