Ege Postası
Geri

Çalışmayan yönetimler görevden alınacak

AK Parti İzmir İl Yönetimi, ilçe teşkilatlarını yerel seçimlere daha iyi hazırlamak amacıyla 'performansa' dayalı bir değerlendirme sistem geliştirdi. Buna göre, notu düşük olan yönetimler gidecek
Çalışmayan yönetimler görevden alınacak
Haberler / Yerel Politika
10 Ekim 2012 Çarşamba 01:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Onur Çakır’ın haberine göre,AK Parti İzmir İl Yönetimi, teşkilatı, yerel seçimlere daha iyi hazırlamak amacıyla yeni bir sistemi hayata geçirme kararı aldı. Bu karar doğrultusunda teşkilatlara birtakım performans kriterleri oluşturan parti yönetimi, ilçelere, "Mahalle yönetimlerini oluşturun", "Üye sayısını artırın", "Sandık yönetimleri tamamlansın", "Ev ve esnaf ziyareti yapın", "STK ve hemşeri dernekleri ile ilişki kurun", "Medya ile ilişkilerinizi güçlendirin" talimatları verdi. Bunları talimatların gereğini yerine getirmeyen parti teşkilatları gerektiğinde görevden alınacak, yerlerine yeni yönetimler oluşturulacak. 

SERTİFİKA DÖNEMİ
AK Parti Teşkilat Başkanı Atilla Kaya, bu uygulamadaki amaçlarının teşkilatları yerel seçimlere sağlam bir şekilde hazırlamak olduğunu söyledi. Kaya, kriterleri eksiksiz yerine getiren parti teşkilatlarına bakanların da katılacağı bir toplantıda sertifika verileceğini, ilçelerin başarısını sadece üye sayılarına göre değerlendirmediklerini söyledi.

EĞİTİM VERİLECEK
Teşkilatlarda altyapı ve eğitim çalışmalarına ağırlık verdiklerini kaydeden Kaya, "Partililerimiz, sahaya indiklerinde vatandaşa ne söyleyeceklerini bilecek. Hükümetimizin icraatlarını anlatabilecek. Seçim çalışması sırasında 4+4+4 eğitim sistemi ile ilgili soruya rahatlıkla cevap verebilecek. Bizim için her bir seçim, yeni bir tecrübe demek. Teşkilatımıza sistemli ve programlı çalışmayı aşılıyoruz. Hedefimiz tüm seçmenlere ulaşabilmek. Bunun için de sandık bazlı çalışmalara önem veriyoruz. Performans kriterleri bizim için önemli. Bunları eksiksiz yerine getiren teşkilatlarımız zaten otomatikman başarılı olacaktır. Bunu önemsiyoruz. Teşkilatımız bununla ilgili gerekeni yapacaktır. Bundan şüphemiz yok" dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası