Ege Postası
Geri

Seyitler 'köstebek' buldu

AK Parti Bayraklı İlçe Yönetim Kurulu toplantılarının uzun süredir basına sızmasından rahatsız olan İlçe Başkanı Erdal Seyitler, Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Biler’i ‘köstebek’ olarak ilan ettiği ve bu yüzden il disiplin kuruluna gönderdiği öğrenildi. Biler’in Perşembe günü yapılacak İl Disiplin Kurulu toplantısında kesin olarak ihraç edilmesi bekleniyor.
Seyitler 'köstebek' buldu
Haberler / Yerel Politika
9 Ekim 2012 Salı 16:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - HABER SERVİSİ:Ağustos ayındaki ilçe yönetim kurulu toplantısında İlçe Başkanı Erdal Seyitler ile ilçe sekreteri Cemil Kurkut  ve Sosyal İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden alınan Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Biler arasında tartışma yasanmış ve başta Seyitler olmak üzere ilçe teşkilatı sıkıntılı bir süreç yaşamıştı. Son il yönetim kurulu toplantısında sular durulmazken, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Demirkaya, Saliha Tekin ve İsmail Akdağ’ın da bulunduğu toplantıda disipline gönderilen İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Biler’in neden disipline gönderildiğini sorması sonrası ‘küfürleşme ve yumruklaşmanın’ gerçekleştiğinin  basına sızması sonucu İlçe Başkanı Erdal Seyitler küplere binerken, Biler’in neden il disiplin kuruluna gönderildiği de ortaya çıktı. Seyitler’in uzun süredir ilçe yönetim toplantısında yaşananların basına sızmasının  bir numaralı sorumlusu olarak Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Biler’i gösterdiği ve bu eksende geçtiğimiz ay İl Disiplin Kurulu’na gönderdiği iddia edildi. .Biler’in Perşembe günü yapılacak İl Disiplin Kurulu toplantısında kesin olarak ihraç edilmesi bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası