Ege Postası
Geri

Çevreye duyarlı kuşak yetişiyor

Karabağlar Belediyesi'nin “Dünya Çevre Günü”etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. “Kekeçoğlan” olarak bilinen tiyatro sanatçısı Fatih Altın'ın gösterisi çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. Etkinlikte ayrıca, programa katılan çocuklar çevre konulu mini oyunda rol alarak büyük beğeni topladılar. “Nasıl bir çevre istiyorsunuz'” konulu resim çalışmalarıyla da çevreye olan duyarlılıklarını ortaya koydular.
Çevreye duyarlı kuşak yetişiyor
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Haziran 2014 Cumartesi 11:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğünün düzenlediği Dünya Çevre Günü etkinliği Vatan Mahallesi pazar yerinde düzenledi. Hüseyin Akdağ İlköğretim Okulu öğrencilerinin katıldığı etkinlikte,  çocuklara çevre bilincini kazandırmak amacıyla pet şişelerden yapılan mumluk, kuş yemi, saksılık gibi aksesuarlar çocukların büyük ilgisini gördü. Karabağlar Belediyesi temizlik işlerinde çalışan Fikret Baştuğ'un sunuculuğunu üstlendiği ve çöpleri toplarken karşılaştığı sıkıntıları anlattığı etkiliğe Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Alev Ağrı ve meclis üyeleri de katıldı.

Etkinlikte konuşan Başkan Yardımcısı Alev Ağrı, çocukları çevreye olan duyarlılıktan dolayı kutlayarak, “Çevre sorunlarına çok duyarlısınız. Bizim dönemimiz sizin kadar duyarlı olamadı. Sizler çevreyi ve doğayı çok daha fazla koruyacaksınız. Dünya Çevre Günü’nüzü  kutluyorum.' dedi. 

Konuşmaların ardından sahneye çıkan Kekeçoğlan çevre konulu mini oyunda çocuklara yer verdi. Çevre bilincini aşılamayı amaçlayan oyunda çocukların performansı konuklardan alkış aldı. Çocuklar etkinliğin sonunda “Nasıl bir çevre istiyorsunuz'” konulu resim yaparak hayallerindeki dünyayı kağıtlara çizdiler.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası