Ege Postası
Geri

Yeni bağışlar yeni mutluluklar

Konak Belediyesi'nin aracılığıyla hayırsever bir çiftin bağışlarıyla alınan altı akülü sandalye ihtiyaç sahibi yurttaşlara teslim edildi. Duygu dolu anların yaşandığı teslim töreninde hayatlarında ilk kez akülü sandalyeye kavuşan altı engelli yurttaş sevinçlerini Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'la paylaştı.
Yeni bağışlar yeni mutluluklar
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Haziran 2014 Cumartesi 10:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mavi Kapak projesiyle bugüne kadar yüzlerce engelliyi tekerlekli sandalye sahibi yapan Konak Belediyesi, bu kez hayırsever bir çiftin bağışlarıyla alınan altı akülü sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Konak Belediyesi'nin Basmane'deki hizmet binasında gerçekleşen teslim töreninde sevinç ve hüzün biraradaydı. Duygu dolu anların yaşandığı buluşmada hayatlarında ilk kez akülü sandalye sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan engelli yurttaşların sevinci görülmeye değerdi. Törene katılan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da bu mutluluğa ortak oldu.
 
YENİ BAĞIŞLAR YENİ MUTLULUKLAR
Bağışta bulunan hayırsever çifte teşekkür eden Başkan Pekdaş, bu anlamlı birliktelikde yer almaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Yerel yönetimlerin engelli yurttaşların her türlü sorunlarına karşı duyarlı olmak zorunda olduğunu belirten Pekdaş, "Bizler engelli yurttaşlarımızın tüm sorunlarına elimizden geldiği ölçüde çözüm üretmek için çalışıyoruz. İyi duygularla birbirimize destek olmak zorundayız. Bu güzel ve anlamlı işbirliklerini sürdüreceğiz. Hayırsever hemşerilerimizle ihtiyaç sahiplerini buluşturmaya devam edeceğiz. Zaten yerel yönetimlerin asıl amacı da insanları bir araya getirmek, dayanışma duygusunu artırmaktır. Bugün bu bağışı yapan hayırsever çiftimize çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu tür bağışlar sürecek ve daha çok ihtiyaç sahibi vatandaşımızın yüzü gülecek" dedi.

SEVİNÇ VE HÜZÜN BİRARADA
Yapılan bağış sayesinde ilk kez akülü sandalye sahibi olan vatandaşlardan İsmet Korkunç, eskiyen tekerlekli sandalyesinden kurtulmuş olmanın mutluluğu içinde olduğunu belirterek, "Uzun zamandır bir akülü sandalyem olsun istiyordum. Konak Belediyesi'ne başvurdum ve bugün sandalyeme kavuştum. Allah bu yardımı yapanlardan ve bize ulaştıranlardan razı olsun. Şimdi artık daha rahat bir şekilde sokağa çıkacağım" dedi.Yeşilyurt Huzurevi'nde yaşayan Korkunç, akülü
sandalyesine oturduğunda sevinç gözyaşlarını tutamadı. Damar tıkanıklığı nedeniyle bir bacağını kaybeden ve tek bacağıyla yaşamını devam ettirmek zorunda kalan 63 yaşındaki Çetin Bardız ise, bu tür anlamlı yardımların daha çok kişiye ulaşmasını isteyerek, "Bizim gibi bekleyen çok sayıda engelli var. Allah onlarında yardımcısı olsun. Mahalle muhtarıma, Konak Belediyesi'ne ve hayırseverlerimize çok teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun" dedi. Duygu dolu anların yaşandığı tören sonunda hediye edilen akülü araçlarına binen engelli yurttaşlar Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası