Ege Postası
Geri

Çiçeği burnunda AK Partili'den ‘60 Ayda 120 Proje’ sözü

Ekonomist Adnan Öztekin, AK Parti'den Buca Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatını yapacağını açıkladı.
Çiçeği burnunda AK Partili'den ‘60 Ayda 120 Proje’ sözü
Haberler / Yerel Politika
8 Ekim 2013 Salı 12:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Kuruçeşme Mahallesi’nde vatandaşlarla ile bir araya gelen Ak Parti Buca Belediye Meclis Üyesi Ekonomist Adnan Öztekin, Buca Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu ve bu konuda önümüzdeki günlerde Ak Parti Buca ilçe teşkilatına resmi müracaatını yapacağını söyledi.

2014 Ak Parti’nin İzmir’de Şahlanış Yılı Olacak

Buca Belediye Başkanı olduğunda ‘60 ayda 120 Proje’ sözüyle gerçekleştireceği proje ve hizmetler hakkında bilgiler veren Öztekin, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerin AK Parti’nin İzmir’deki şahlanış seçimleri olduğunu belirtti.

Projelerim Hazır; Buca Halkı A Kalite Hizmetle Buluşacak

Buca’nın ve Bucalının hizmette A Kaliteyi hak ettiğini bu nedenle gece gündüz demeden projelerini hayata geçirmek için çalışacağını kaydeden Öztekin, ‘Buca ilçesinde doğmuş, Buca ilçesinde okumuş, Buca ilçesinde yaşayan öz Bucalı olarak ilçenin sorunlarını da sorunların nasıl çözüleceğini de çok iyi biliyorum. Kaybolan 5 yıldan dolayı çok çalışmamız gerektiğinin de bilincindeyim. Göreve geldiğimizde ilk icraatımız kurumsal yapıyı profesyonel hale getirmek olacaktır. Şuan ki CHP’li başkan belediyenin kurumsal yapısını alt üst ettiğinden ilk işimiz kurumsal yapıyı yeniden yapılandırmak, profesyonelleştirmek, ehli personelimize özgüven vererek Bucamız için şevkle çalışmasını sağlamak olacaktır. Belediyemizde her şey kurumsal ve yerli yerinde olacak. Vatandaşımız nereye başvuracağı, sorununu nerde kiminle çözeceğini bilecek, personelimiz de yapacağı işi bilecek ve sevecek. Kurumlaşmanın oluşmasıyla çözülmeyecek hiçbir sorun kalmayacak. Allah nasip eder, partimde görevlendirir de başkan olursam gerçekleştireceğim ‘60 ayda 120 Proje’ ile Bucamızdaki tüm sorunları bitireceğim. Bucamız AK Belediyecilik anlayışıyla A kalite hizmetle buluşacak’ ifadelerini kullandı.





YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası