Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir kampa giriyor!

Cumartesi günü Çeşme Ontur Otel'de gerçekleşecek ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyelerinin katılacağı kampta AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, görüşme odasına alacağı ilçe başkanlarına, "Yerel seçimlerde aday olmak istiyor musun", "Seçimi kimle kazınırız", "İlçende ne gibi sıkıntılar" var şeklinde sorular yöneltecek.
AK Parti İzmir kampa giriyor!
Haberler / Yerel Politika
4 Ekim 2013 Cuma 10:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - AK Parti'de aday adayı başvurularının 1 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında yapılacağının açıklanmasının ardından harekete geçen AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ilçe başkanları ile kampa giriyor.

Cumartesi günü Çeşme Ontur Otel'de gerçekleşecek ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyelerinin katılacağı kampta Akay, görüşme odasına alacağı ilçe başkanlarına, "Yerel seçimlerde aday olmak istiyor musun", "Seçimi kimle kazınırız", "İlçende ne gibi sıkıntılar" var şeklinde sorular yöneltecek.

Geçtiğimiz hafta ilçe başkanlarıyla bir araya gelen Akay, başkanlara adaylık sürecindeki sloganın “Rekabet var hakaret yok" olduğunu söylemiş, kimsenin kimseyi kötülemesine, hakaret etmesine izin vermeyeceklerini ifade etmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası