Ege Postası
Geri

Özlem Şan Oğuzhan halkın nabzını tutuyor

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Özlem Şan Oğuzhan halkın istek ve beklentilerini öğrenebilmek için sokağın nabzını tutuyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin, ‘Yerel Seçimler Öncelik Programı’nı esas alarak Aliağa için stratejik önceliklerini belirleyen Oğuzhan ziyaretleriyle yurttaşların ve kurumların Aliağa ile ilgili öneri ve beklentilerini alıyor. Aliağa Ticaret Odası ile esnafları ziyaret eden CHP adayı Oğuzhan, “Ortak paydamız Aliağa, herkesin yaşamaktan keyif alacağı bir Aliağa için her fikrin önemi var, her fikri değerlendirmek istiyoruz.” dedi.
Özlem Şan Oğuzhan halkın nabzını tutuyor
Haberler / Yerel Politika
4 Ekim 2013 Cuma 12:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Aliağa Ticaret Odası’ndaALTO Başkanı Adnan Saka ve yönetim kurulu üyelerine konuk olan Özlem Şan Oğuzhan, kentte bulunan tüm kurumların işbirliği içinde hareket etmesinden Aliağa’nın kazançlı çıkacağını ifade etti. Oğuzhan; “Aslında kentte bulunan tüm kurum ve kuruluşlar doğal ortak. Çünkü ortak paydamız Aliağa ve Aliağalılar. Hepimiz daha güzel, herkesin yaşamaktan keyif duyacağı bir Aliağa için çalışıyoruz. Ancakbirlikte iş yapma alışkanlığımız olmadığı ve bunu bir kültüre dönüştüremediğimiz için her kurum diğer kişi ya da kuruluşlarla işbirliği yapmaktan kaçınıyor, bunun sonucunda da kaybeden hep Aliağa oluyor. Oysa birçok kurum gibi Ticaret Odası da, Aliağa Belediyesi’nin stratejik ortağı. Ne Aliağa Belediyesi ne de Ticaret Odası stratejik planlamasını yaparken birbirinden bağımsız hareket etmemeli Aliağa’nın çıkarları için planlar örtüşmeli vebu planlar doğrultusunda hareket edilmeli.“dedi.Oğuzhan kurumlararası diyaloğun da mutlaka kurumsallaşması gerektiğini belirterek; “Yine Aliağa’nın menfaati gereği kurumlar arası sağlıklı ve doğru bir işbirliği için kişiler üzerinden ya da gelişigüzel ilişkiler kurulmamalı. İlişkiler mutlaka kurumsal düzeye çekilmeli. Çünkü tüm kişiler gelip geçicidir, ancak kurumlar her zaman kalıcıdır. Bizler yönetime geldiğimizde mutlaka kurumlararası diyalog kurumsallaşacak” dedi.

NASIL BİR ALİAĞA İSTİYORSUNUZ'

Aliağa Ticaret Odası ziyareti sonrasında esnafları ziyaret eden Oğuzhan esnaflarla hem sohbet etti, hem de Aliağa için fikir ve önerilerini aldı. Türkiye’nin yakın bir geçmişte Gezi Eylemleri’ne sahne olduğunu belirten CHP Adayı Özlem Şan Oğuzhan; “Artık halk demokrasiyi sadece sandık olarak görmüyor. Yönetmek istiyor, yönetime katılmak istiyor. Fikri sorulsun, fikrine değer verilsin istiyor. Yaşam kalitesi yüksek kentler istiyor. Tüm bu gelişmeleri okuduğumuzda, artık hiçbir belediye başkanının ‘ben yaptım oldu’ deme şansı kalmamıştır. Biz ise daha bugünden yurttaşlarımıza ‘Nasıl bir Aliağa istiyorsunuz'’, ‘Aliağa’nın sizce en önemli sorunu nedir'’ gibi sorular yöneltmek, daha güzel daha yaşanabilir bir Aliağa için fikir ve önerilerini almak istiyoruz. Ortak paydamız Aliağa, herkesin yaşamaktan keyif alacağı bir Aliağa için her fikrin önemi var, her fikri değerlendirmek istiyoruz.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası