Ege Postası
Geri

"Güzelbahçe balıkçı kenti ama hamamı bile yok"

AK Parti'nin Güzelbahçe'de resmi ilk belediye başkan aday adayı Vasfi Çakıroğlu hızlı başladı.Güzelbahçe İlçe Başkanı Kadri Kahraman ve Yönetim Kurulu Üyelerine aday adaylık dosyasını teslim etti.. Güzelbahçe'nin balıkçı kenti olduğunu ama bir hamamı bile yapılmadığını ifade eden Çakıroğlu, kentin ihmal edildiğini ve birçok eksikliği bulunduğunu belirtti.
Haberler / Yerel Politika
4 Ekim 2013 Cuma 09:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Tek tek bu eksiklikleri anlatan Vasfi Çakıroğlu, "En basiti 30 bin nüfuslu bir ilçenin gasilhanesi bile yok." diye konuştu. Narlıdere'de son bulması planlanan metronun Güzelbahçe'ye getirilmesine gayret edeceklerini, bunun yanında Bostanlı-Karşıyaka-Güzelbahçe arasında feribot seferlerinin başlamasını sağlayacaklarını anlatan Çakıroğlu Güzelbahçe'nin bir üniversite şehri olmasını arzu ettiğini belirtti.

FANATİK PARTİ ZİHNİYETİ BİR KENARA BIRAKILMALI

Çakıroğlu şunları söyledi: "Burada Güzelbahçe halkına vermek istediğim mesaj artık fanatik parti zihniyetini bir kenara bırakıp belediyecilik hizmetleriyle Güzelbahçe'nin layık olduğu kalkınmanın sağlanması gerekiyor. Bunun için en azından bir dönem oylarıyla destek istiyoruz. Biz birlik, beraberlik için mücadele ediyoruz. MHP'nin de DSP'nin, tüm Güzelbahçe halkının oylarını ve desteklerini bekliyorum. Çocuklarınızı torunlarınızı düşünüyorsanız değişime evet deyin.". Güzelbahçe'nin bugüne kadar çok ihmal edildiğini, layık olduğu yere gelebilmesi için gerekenlerin yapılmasını isteyen Çakıroğlu, bozulmamış yapısıyla nadide kent merkezlerinden biri olan Güzelbahçe'nin turizmin canlandırılmasına müsait bir yapısı olduğunu anlattı.

GENÇLERİN CAZİBE MERKEZİ
Güzelbahçe gençliğinin nüfusun yaklaşık yüzde 40' ını oluşturduğunu, bu gençlerin Çeşme'ye İzmir merkezine gitmek yerine Güzelbahçe'de güzel vakit geçirebilmeleri için gereken yatırımları yapacaklarını da dile getiren Vasfi Çakıroğlu, "Gençler, Çeşme'ye ve İzmir'e gitmek yerine İzmir'den, Çeşme'den gençler Güzelbahçe'ye gelmelerini sağlayacağız. Bunun için Güzelbahçe sosyal kültürel, cazibe merkezi olacağı sözünü veriyorum."Bunları İlçe,İl Teşkilatları,Milletvekillerimiz,Bakanlarımız,Genel Merkezin,Hükümetin destek ve katkılarıyla takım zihniyetinde çalışarak başaracağız.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası