Ege Postası
Geri

Gürbüz Bal’dan Esnaf ve Derneklere çıkarma!

Çiğli’nin en aktif çalışan belediye başkan aday adayları arasında yer alan Gürbüz Bal seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Daha önce Çiğlideki birçok sivil toplum kuruluşu ve vatandaşla bir araya gelen Gürbüz Bal bu kez de Esnaf ve derneklerle bir araya geldi.
Gürbüz Bal’dan Esnaf ve Derneklere çıkarma!
Haberler / Yerel Politika
3 Ekim 2013 Perşembe 12:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - 2014 yerel seçimlerine kısa bir süre kala aday adayları da seçim çalışmalarına hız vermeye başladı. Çiğlide seçim çalışmaları kapsamında her gün vatandaşlarla bir araya gelen Gürbüz Bal Çiğli halkının gönlüne taht kurmuş durumda . Çiğlide daha önceden birçok sivil toplum kuruluşunu ziyaret eden, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Gürbüz Bal, çalışmaları kapsamında son olarak Atatürkçü Düşünce Derneği, Çiğliye Gönül verenler kültür ve dayanışma derneği, Esnaf ve sanatkarlar Kredi ve Kefaret Kooperatifi, İzmir Vartolular Derneği ve Malatyalılar Sosyal Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Sadece dernek ziyaretleriyle yetinmeyen Bal Çiğli merkez, Egekent girişi ve Anadolu caddesindeki esnafları tek tek gezerek sorunlarını dinledi. Vatandaşlar ve dernekler tarafından samimi bir şekilde karşılanan Gürbüz Bal vatandaşın ilgisinden memnun olduğunu dile getirdi.

Belediye Binasının 3. Katını derneklere Ayıracağız

Belediye başkanı olduğu takdirde dernekler ve sivil kuruluşlarla sıkı bir iletişim içerisinde olacağını belirten Bal, “Derneklerin ve Sivil toplum örgütlerine çok büyük önem verdiğini her fırsatta dile getiren ve ayrım yapmadan her derneğe ziyarette bulunan Bal, “Dernekler ve Sivil toplum kuruluşları bizim hayatımızda vazgeçilmez bir yere sahip. Bir kentin sorunlarını çözmek için o şehrin Sivil toplum kuruluşları ve derneklerle ile birlikte çalışmak şart. Bu kapsamda bende belediye başkanı olduğumda üzerime düşen görevi yapacağım. Hatta belediye binasının 3. katı derneklere ayıracağız.”
Çiğli her geçen gün büyüyen bir ilçe. İlçe büyüdükçe ihtiyaçları da artıyor. Mahallerdeki sorunlar hızlı bir şekilde çözeceğiz. Sorunlar daha belediye merkezine ulaşmadan mahalledeki birimler tarafından çözeceğiz.”

Kapalı Kapılar Ardında Başkanlık Yapmayacağım

Gürbüz Bal, “Ben kapalı kapılar ardında oturan belediye başkanlarını bir türlü anlamış değilim. Ben bugün nasıl vatandaşlarla bir arada oluyorsam belediye başkanı seçildiğim takdirde aynı şekilde vatandaşla bir arada olacağım. Kapalı kapılar ardında belediye başkanlığı yapmayacağım. Biliyorum ki vatandaşla iç içe olan bir belediye başkanı ilçenin tüm sorunlarından haberdar olur ve onu çözmek için elinden geleni yapar.”diyerek bir belediye başkanının halktan korkmaması, kendini halka teslim etmesi gerektiğini vurguladı. Belediye başkanının korumayla birlikte gezmesini de yanlış bulduğunu belirten Bal, belediye başkanının asıl korumasının halk olduğunu söyledi.

Sosyal Bir belediye Olacağız

Biz sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğiz. Yaşlılara kadınlara, çocuklara, gençlere, fakirlere belediyenin imkanları doğrultusunda yardımcı olacağız. Yaşlılara lüks odalı, her türlü imkanların mevcut olduğu büyük bir yurt yapmayı düşünüyoruz. İşsizler için mesleki kurslar meslek sahibi yapmak için her türlü desteği sağlayacağız.” Diyerek sosyal bir belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğinin sinyallerini verdi.
Tüm Projelerimizin Ana Teması Halktır
Yerine getiremeyeceği hiçbir vaatte bulunmadığını belirten Bal, “Biz proje üretirken insan odaklı olmasına önem veriyoruz. vatandaşlarımızı mutlu etmeyecek bir projeye imza atmayız. Bizim projelerimizin hepsi uygulanabilir projelerdir. Biz yapamayacağımız bir söz vermeyiz.”
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası